reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
Agata ... śliczne te Twoje dziewczyny :tak: i jak fajnie cały czas usmiechnięte :-), a Marysia "prawie" ;-) mulatka bombowa :-D:tak:

Emi w ręczniku wygląda jak mała modelka :tak:, po prostu booooooska jest ... nie wspomne już nawet o tych cudnych lokach :-):-)

A Gracjanek jaki zadowolony z twarożkowej kolacji :-). Super chłopczyk z niego :-):tak:

dziękuję Wam Kiobietki

Agata super masz tą pannicę swoją, najlepsze ma zdjęcie jak śpi, powiedz, coś Ty jej wtedy dała? ;-)
czekoladkowa minka przesłodka

Dzięki Dziewczyny!
Antosiowa ja naprawdę nie zdradzałam mężusia z Legolasem :-D:-D:-D
A może z krasnoludem :confused::-p:-D:rofl2::-D

No a teraz jak się naumiałam to was pozanudzam zdjęciami :-D:-D:-D:-D:-D
To nierealne :no::-)

Gracjanek super wcina-oj zeby moj tak chcial:sorry2:on jakos za twarogami i w ogole serkami nie jest:wściekła/y::wściekła/y:
Bo Nikusie tak mają :dry:

Ogólnie powiem, że zdjęcia mi się bardzo podobają i chętnie obejrzę w każdej ilości, oglądanie styczniaków to sama przyjemność :tak:.

Śliczne te nasze styczniaczki.
Emi moja faworytka w reczniku po kapieli, mina rozbrajająca, ale zworciłam uwage na jeszcze jedno, pisłas Lorien ze to zdjecia z jednego dnia i nie moge sie nadziwic jak ona taka czysta uchowął sie przez cały dzien, ja to Julke przynajmniej dwa razy dziennie musze przebierac, a i tak jak idzie sie kąpac to na ubrankach pełen jadłospis jest.
Twarozkowy Gracjanek bomba, chyba musiał mu smakowac:tak:.
MArysia cudna dziewczynka i usypia na zawołanie u nas to sie chyba nigdy nie przydazy:-D:crazy:

Skoro tak lubiecie to prosze Was bardzo :-)
Na podwórku fajnie jest !!

Mniammmmmmmm

chlap chlap na działeczce

Brudasek to se ja:tak::-D

Niebiesko okie siostrzyczki

Podwórkowa mafia

Wszystkie moje

Śpie z moją ulubioną lalą

Oglądamy bajkę:rofl2:

styka bo idziemy na podworko:tak::-)

reklama
He he Xmama jak ja lubię takie fajne, wesołe fotki! Nie wiem, które najlepsze, bo wszystkie super, może podwórkowa mafia :tak:
śliczne masz te swoje dziewusie, oczka mają cudne i będą łamać serducha facetom.

Do góry