reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Jak mi się uda to wkleje w końcu trochę moich panienek

Załączniki

• IMG0021A.jpg
    IMG0021A.jpg
    6,7 KB · Wyświetleń: 39
  • IMG_0007.JPG
    IMG_0007.JPG
    75,9 KB · Wyświetleń: 22
  • CNV00006.JPG
    CNV00006.JPG
    54,6 KB · Wyświetleń: 21
  • P1010699.JPG
    P1010699.JPG
    91 KB · Wyświetleń: 25
  • P1010948.JPG
    P1010948.JPG
    48,5 KB · Wyświetleń: 18
reklama
A co tam niezdecydowana, waha się w 50 % zaledwie :-):-):-)

Mam nadzieję, że zastanawia się czy wybrać Nikusia czy Witka :confused: Muszę tu trochę powalczyć o mojego syna! ;-):-D:rofl2:

Super Antek :-)
My o tu weźniem, coby nam fedrowoł :D

Prosze o tłumaczenie:zawstydzona/y::rofl2:

Antek jest boski. Nadaje się na górnika, tylko go trzeba gwary nauczyć :-D:-D:-D:-D:-D

ANtoś żadnej pracy się nie boi. Super materiał na zięcia :tak:

Z tego co pamiętam to on już zajęty jest przez Hanię :dry: Żywa broń zięcia ;-):-D

Agata Świetne masz córy :tak::-D:-D:-D:-D

Mam nadzieję, że zastanawia się czy wybrać Nikusia czy Witka :confused: Muszę tu trochę powalczyć o mojego syna! ;-):-D:rofl2:

Z tego co pamiętam to on już zajęty jest przez Hanię :dry: Żywa broń zięcia ;-):-D

Tak, póki co tych dwoje znalazło się na liście chętnych ;-)

A ja nie pisałam na czyjego zięcia, po prostu na zięcia, więc skoro Hania pretenduje do jego serca, to ja żywo im kibicuje:-D:-D:-D

Cioteczki z racji że dawno nie widziałyście loków Emilki......
wszystkie fotki z dziś

zajadam obiadek
1003354kx4.jpg

i winogronka
1003388mw1.jpg

czy ktoś mnie wołał?
1003380si8.jpg

wcale nie widzą, można jeść nawet ze skórką
1003387ht5.jpg

chwilę przed kąpielą
1003416xr5.jpg

i chwilę po