reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
Śniegowy Robert jest prześliczny. Aniu, uroczego macie synka, takiego w sam raz do schrupania :-D:-D:-D:-D

Wyobraziłam sobie Filipka Eli w tej kasie :-D:-D:-D:-D:-D Rewelacja. Ale nie zazdroszczę wam jednak tego stresu :no::no::no::no:

Nikusiowy bałwanek jest fajny :tak: Co wy od niego chcecie? Świetnie Nikuś szałał w tym śniegu, ubaw po pachy :-D:-D:-D

Jeśli chodzi o te szelki to też je mamy. Dostaliśmy kiedyś jako gratisik do jakiejś aukcji ;-) Śmiałam się, że jak Witek zacznie chodzić to ta smycz przyda się teściowej, ale jak na razie smycz nie była nam potrzebna :-D:-D:-D Za to same szelki były wykorzystywane przez jakiś czas. Przypinaliśmy Witka do fotelika, tego wysokiego do karmienia. Jak miał rok to bardzo często próbował z niego wyjść, raz mu się prawie udało, ale w porę go złapaliśmy :baffled:

Ja nic od bałwanka nie chcę, ale kapelusz to ma czadowy. I Nikuś taki poważny przy nim, ja bym na jego miejscu leżała na śniegu w konwulsjach :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nikuś świetny, bardzo ładnie mu w tym kompleciku z h&m i w ogole podoba mi sie w takich kolorach ziemi(braz, zielen i beż:-) bardzo pasuje do jego karnacji:tak:)a bałwanek...:ninja2::rolleyes2:

tikuś ja bym chetnie twoje sliczne styczniowe slonecko poogladalam bo juz sie stesknilam a ferie byly daaaawno temu;-):-)

geperty super fotki, Niko zadowolony no i super ten wasz tup-tus, wszystko z little tikes:tak:a jak młody, normalnie wyszedł bez placzu??
musze tez sie wybrac z Nikusiem ale to dopiero po Poznaniu bo teraz boje sie zeby jakiegos chorobska nie zlapal tam...

reklama
Geperty, ale Nikuś miał ubaw:-), szkoda, że unas nie ma takiej bawialni,Antek by chyba zwariował:-D.
No własnie, i jak Nikuś dał się stamtąd wyciągnąć?

Do góry