reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Geperty super, Nikus w siódmym niebie, tez ciekawa jestem jak poradziliscie sobie z wyjsciem

reklama
Faktycznie frajdę miał ogromną :-), ale ponad połowę czasu spędził na tych samochodzikach, więc najbardziej przypadły mu do gustu :tak:, po półgodzinie przyszła dziewczynka 2,5 r., ale i ta dziewczynka i jej mama nie nawiązały z nami kontaktu :no:, a na koniec doszedł chłopiec ok 4 latka, to się w ogóle ani słowem nie odezwał :confused:, a Nikuś tylko latał za nimi i chciał się bawić dokładnie tym co wzięli do ręki :dry:.
Z wyjściem nie miałam, żadnych problemów :szok:, wzięłam go za rączkę i powiedziałam, że koniec zabawy i że jeszcze tu przyjedziemy,spokojnie wyszliśmy, ze wszystkimi się pożegnał, normalnie nie moje dziecko :szok:;-):-D.

Geperty ale super, Nikuś w 7 niebie. No i szok, że grzecznie dał się zabrać do domku, nie musiałaś go niczym przekupywać.. U nas nie ma takich fajnych bawialni.
Bardzo ładnie mu w pomarańczowym :tak: pasuje do jego karnacji

Geperty, zdjęcia świetne. Widać, że Nikuś świetnie się tam czuł. Gratuluję spokojnego opuszczenia placu zabaw :tak:

U nas też Witek spokojnie opuścił Ballandię. Wystarczyło mu powiedzieć, że jedziemy do taty :tak:;-):-D

Geperty ... zdjęcia bomba :-) a Nikuś przystojniacha :tak:, widać, że miał niezłą frajdę i ślicznie mu w pomarańczowym :tak:. Mati też uwielbia te autka, ale u nas są tylko 4 więc jak jest wiecej dzieci ... to oczywiście problem ;-):-D

Martuś ... ostatnio coś nie miałam weny do robienia zdjęć, ale specjalnie dla Ciebie sfotografowałam dzisiaj poranne życie mojego dziecka :-D;-) i jak jeszcze coś tam wygrzebię to wrzucę niebawem ;-).
A swoją drogą to poproszę również o foteczki Twojego styczniowego słoneczka :-), bo też nam go za często nie pokazujesz :angry::-p:-D:-)

No wlasnie Martucha i ty tez dawno niczego nie wstawialas;-);-);-).
A Nikus widac ze super sie bawil i piekne zdjecia wyszly.

ok kochane, skoro Jole zmotywowałam to obiecuję że jak tylko wrócimy z Poznania wrzucę troche nowości:-):-p

reklama
Witam jestem mamą Alanka który urodził sie 1-go stycznia 07'
I chciałabym pochwalić się swoim malcem:)
I o to mój synek Alan:)
7beb40d8dbe29014.jpg

Dziewczyny dodałam nowy wątek mamusie styczniowe 07' wątek główny i serdecznie zapraszam na nie mamy styczniowe jak i mamy które rodziły w 2007 ,będzie możliwość poznania się!
ZAPRASZAM!

Do góry