reklama
geperty
Mamy styczniowe 2007 Kasia Mamusia Nikusia
Faktycznie frajdę miał ogromną :-), ale ponad połowę czasu spędził na tych samochodzikach, więc najbardziej przypadły mu do gustu , po półgodzinie przyszła dziewczynka 2,5 r., ale i ta dziewczynka i jej mama nie nawiązały z nami kontaktu , a na koniec doszedł chłopiec ok 4 latka, to się w ogóle ani słowem nie odezwał , a Nikuś tylko latał za nimi i chciał się bawić dokładnie tym co wzięli do ręki .
Z wyjściem nie miałam, żadnych problemów , wzięłam go za rączkę i powiedziałam, że koniec zabawy i że jeszcze tu przyjedziemy,spokojnie wyszliśmy, ze wszystkimi się pożegnał, normalnie nie moje dziecko ;-).
Z wyjściem nie miałam, żadnych problemów , wzięłam go za rączkę i powiedziałam, że koniec zabawy i że jeszcze tu przyjedziemy,spokojnie wyszliśmy, ze wszystkimi się pożegnał, normalnie nie moje dziecko ;-).
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Geperty ... zdjęcia bomba :-) a Nikuś przystojniacha , widać, że miał niezłą frajdę i ślicznie mu w pomarańczowym . Mati też uwielbia te autka, ale u nas są tylko 4 więc jak jest wiecej dzieci ... to oczywiście problem ;-)
Martuś ... ostatnio coś nie miałam weny do robienia zdjęć, ale specjalnie dla Ciebie sfotografowałam dzisiaj poranne życie mojego dziecka ;-) i jak jeszcze coś tam wygrzebię to wrzucę niebawem ;-).
A swoją drogą to poproszę również o foteczki Twojego styczniowego słoneczka :-), bo też nam go za często nie pokazujesz :-)
Martuś ... ostatnio coś nie miałam weny do robienia zdjęć, ale specjalnie dla Ciebie sfotografowałam dzisiaj poranne życie mojego dziecka ;-) i jak jeszcze coś tam wygrzebię to wrzucę niebawem ;-).
A swoją drogą to poproszę również o foteczki Twojego styczniowego słoneczka :-), bo też nam go za często nie pokazujesz :-)
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Nikus super. Widac, ze sie dziecko wybawilo. No i fajnie, ze tak dal sie wyprowadzic.
K
konto usuniete
Gość
ok kochane, skoro Jole zmotywowałam to obiecuję że jak tylko wrócimy z Poznania wrzucę troche nowości:-)
reklama
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Witam jestem mamą Alanka który urodził sie 1-go stycznia 07'
I chciałabym pochwalić się swoim malcem
I o to mój synek Alan
Dziewczyny dodałam nowy wątek mamusie styczniowe 07' wątek główny i serdecznie zapraszam na nie mamy styczniowe jak i mamy które rodziły w 2007 ,będzie możliwość poznania się!
ZAPRASZAM!
I chciałabym pochwalić się swoim malcem
I o to mój synek Alan
Dziewczyny dodałam nowy wątek mamusie styczniowe 07' wątek główny i serdecznie zapraszam na nie mamy styczniowe jak i mamy które rodziły w 2007 ,będzie możliwość poznania się!
ZAPRASZAM!