reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Geperty super, Nikus w siódmym niebie, tez ciekawa jestem jak poradziliscie sobie z wyjsciem

reklama
Faktycznie frajdę miał ogromną :-), ale ponad połowę czasu spędził na tych samochodzikach, więc najbardziej przypadły mu do gustu :tak:, po półgodzinie przyszła dziewczynka 2,5 r., ale i ta dziewczynka i jej mama nie nawiązały z nami kontaktu :no:, a na koniec doszedł chłopiec ok 4 latka, to się w ogóle ani słowem nie odezwał :confused:, a Nikuś tylko latał za nimi i chciał się bawić dokładnie tym co wzięli do ręki :dry:.
Z wyjściem nie miałam, żadnych problemów :szok:, wzięłam go za rączkę i powiedziałam, że koniec zabawy i że jeszcze tu przyjedziemy,spokojnie wyszliśmy, ze wszystkimi się pożegnał, normalnie nie moje dziecko :szok:;-):-D.

Geperty ale super, Nikuś w 7 niebie. No i szok, że grzecznie dał się zabrać do domku, nie musiałaś go niczym przekupywać.. U nas nie ma takich fajnych bawialni.
Bardzo ładnie mu w pomarańczowym :tak: pasuje do jego karnacji

Geperty, zdjęcia świetne. Widać, że Nikuś świetnie się tam czuł. Gratuluję spokojnego opuszczenia placu zabaw :tak:

U nas też Witek spokojnie opuścił Ballandię. Wystarczyło mu powiedzieć, że jedziemy do taty :tak:;-):-D

Geperty ... zdjęcia bomba :-) a Nikuś przystojniacha :tak:, widać, że miał niezłą frajdę i ślicznie mu w pomarańczowym :tak:. Mati też uwielbia te autka, ale u nas są tylko 4 więc jak jest wiecej dzieci ... to oczywiście problem ;-):-D

Martuś ... ostatnio coś nie miałam weny do robienia zdjęć, ale specjalnie dla Ciebie sfotografowałam dzisiaj poranne życie mojego dziecka :-D;-) i jak jeszcze coś tam wygrzebię to wrzucę niebawem ;-).
A swoją drogą to poproszę również o foteczki Twojego styczniowego słoneczka :-), bo też nam go za często nie pokazujesz :angry::-p:-D:-)

No wlasnie Martucha i ty tez dawno niczego nie wstawialas;-);-);-).
A Nikus widac ze super sie bawil i piekne zdjecia wyszly.

ok kochane, skoro Jole zmotywowałam to obiecuję że jak tylko wrócimy z Poznania wrzucę troche nowości:-):-p

reklama
Witam jestem mamą Alanka który urodził sie 1-go stycznia 07'
I chciałabym pochwalić się swoim malcem:)
I o to mój synek Alan:)
7beb40d8dbe29014.jpg

Dziewczyny dodałam nowy wątek mamusie styczniowe 07' wątek główny i serdecznie zapraszam na nie mamy styczniowe jak i mamy które rodziły w 2007 ,będzie możliwość poznania się!
ZAPRASZAM!

Do góry