reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

A pewnie się wdał w ciocię fogię. Przy każdych rodzinnych imprezkach moi rodzice wspominają jak mała Justysia zaczynała płakać i krzyczeć "Nie chcę" podczas odśpiewywania sto lat. :baffled:

hahaha:-D:-D:-D:-D nie strasz mnie Justys ze tak bedzie zawsze, na kazdej impreze:-p no ale jak widac ma cos z ciebie:-D:-D

reklama
Martucha widać , że impreza udana:tak: no a Nikuś ..........no cóż .........po prostu nie lubi nic robić pod publiczkę ;-):-p w końcu to jego impreza była i robił co chciał :-D:-D:-D:-D:-D

Xmamuśka ale pierogów :szok:, mniam, dawaj trochę do Gdańska, bo ja jak się biorę za lepienie to potem muszę odchorować ;-):-D.

Masiula Marysia widać, że świetnie się bawiła, a pomysł z bawialnią super :tak:.

Martuchaa, jeszcze raz gratuluję mieszkanka :tak:, miałaś prawdziwe kinder party :-D, a Niko w tańcu cuuudny :tak:.

Zabawa piaskoliną:-)

Załączniki

• DSCF7742.jpg
    DSCF7742.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 39
  • DSCF7745.jpg
    DSCF7745.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 47
  • DSCF7747.jpg
    DSCF7747.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 37
  • DSCF7748.jpg
    DSCF7748.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 36
Chyba sobie daruję :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
muszą zadowolić się ciastoliną :-D:-D:-D:-D:-D:-D...............która z resztą już jest w jednym bliżej nieokreślonym kolorze:-p

O jeżu Antosiowa :szok:, dzięki za foty, wiem, że się nie zdecyduję na coś takiego :no:, ale Antoś w 7 niebie :-D.

:-D:-D:-D

Dlatego postanowiłam, że piaskolina bedzie w użyciu tylko jeden dzień w tygodniu:-D i to najlepiej w niedzielę jak małż ma wolne i będzie to wszystko sprzątał:-p... skoro kupił:rofl2:

ej dziewczyny no co z was za wyrodne matki:sorry2::crazy::-D
my kupujemy, szczesliwe dziecko to brudne dziecko i brudno dookola:-D:-p
sprzatac wam sie nie chce, zobaczie na Antosia radoche-normalnie pasek w domu:-p

reklama
Szczęśliwy dwulatek :-)

Pora zobaczyć ile urosłem ;-)

Czas na torcik, który tak wyglądał najpierw:

a tak po rekonstrukcji

ale najważniejsze, że się świecił :-)

i mogłem zdmuchnąć świeczki :tak:.

Do góry