reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
Antosiowa, co dobrego popijałaś?:-D:-D:-D
Postaram sie na dniach wkleic zdjęcia z naszej urodzinowej imprezki, dzieki dziewczyny za "komplementa", no ale jak córcia ma byc brzydka jak taka mame ma śliczna:-D:-D:-D:-D:-D
A tak szczerze mówiac to ja mówie na Marysie sierściuszku- bo te włosy to ma gestsze ode mnie:tak::tak:

Znalazłam jeszcze takie!

Załączniki

• DSCN0815.jpg
    DSCN0815.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 33
  • DSCN0734.jpg
    DSCN0734.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 33
Masiula super. Widzę, że Twoje Dzieci to bardzo zgrane rodzeństwo.
Dobrze, że spodziewam się dziecka, bo u Emilki coraz częściej dostrzegam syndrom jedynaka :p
Tzn ona ma styczność z dziećmi i umie się wszystkim dzielić... oprócz rodziców. Niech tylko któryś z nas zainteresuje się innym dzieckiem, od razu to zauważa i pędzi do nas niczym mała gazela

No i coś tam smacznego serwowała, co?
Roladki schabowe na gorąco, sałatkę z piersi kurczaka i makaronu, jajka z łososiem;-) i zimne przekąski: ogóreczki, grzybki, pomidorki, itp Nie wysiliłam się za bardzo, bo i gości było mało:-p
Antosiowa, co dobrego popijałaś?:-D:-D:-D
Tylko soczek jabłkowy:sorry2:... a miałam ochotę na coś więcej:-D

Marysia świetna, cudne minki:-D

Masiula super. Widzę, że Twoje Dzieci to bardzo zgrane rodzeństwo.
Dobrze, że spodziewam się dziecka, bo u Emilki coraz częściej dostrzegam syndrom jedynaka :p
Tzn ona ma styczność z dziećmi i umie się wszystkim dzielić... oprócz rodziców. Niech tylko któryś z nas zainteresuje się innym dzieckiem, od razu to zauważa i pędzi do nas niczym mała gazela

:-D:-D:-DOni tylko tak udaja:-D:-D, czasami im sie zdarzy ze sie bawia razem przez chwile zgodnie, ale na tym etapie to zdecydowanie lepiej im wychodzi zabawa osobno,Marysia tez sie nie lubi dzielic rodzicami, jak sie ja pytam w obecnosci krystiana "marysiu kogo kochasz?"-to ona "tosiam mame, tosiam tate, niśtana(krystiana)nie tosiam tylko lube(lubie), a jak krystiana nie ma to mówi ze tez go kocha, czasami mam wrazenie ze specjalnie tak mówi zeby krystianowi na złosc robic- taki despetnik mały z niej

:-D:-D:-D:-D
Emilka jak ją Andzrej pyta, gdy mnie nie ma :
czyja jesteś - odpowiada: - tatusiowa
A jak ja ją pytam, o to samo, gdy jego nie ma, mówi: mamusina.
Dyplomacja od kołyski :-)

reklama
Do góry