Marysia czasmi takie głupowate jak ja! Nawet moj małż sie smieje ze ja to zawsze jakos nie naturalnie, bo jak mi robia zdjecie to sztucznie sie usmiecham zeby ładnie wyjsc i i tak kaszana z tego wychodzi!Niestety fotomodelka nie zostane
reklama
K
konto usuniete
Gość
gdzie??
F
fogia
Gość
K
konto usuniete
Gość
super pizzowe fotki!!
a tynkowki skad maja wlasny sprzet(czyt. wałki:-)), to nie fair!!
widac przejecie niesamowite slicznoty bydgosko-warszawskie
no i duze te pizze, najedliscie sie??
fogia Fifi swietny i jak mu szybko wloski rosna, normalnie jestem pod wrazeniem. sliczny ten twoj synek
i skldniki naklada z identyczna minka jak Niko pelna profeska
a tynkowki skad maja wlasny sprzet(czyt. wałki:-)), to nie fair!!
widac przejecie niesamowite slicznoty bydgosko-warszawskie
no i duze te pizze, najedliscie sie??
fogia Fifi swietny i jak mu szybko wloski rosna, normalnie jestem pod wrazeniem. sliczny ten twoj synek
F
fogia
Gość
a tynkowki skad maja wlasny sprzet(czyt. wałki:-))
każda prawdziwa kobieta powinna mieć swój własny osobisty wałek. :-)
:-):-)aha:-):-)fogia Fifi swietny i jak mu szybko wloski rosna, normalnie jestem pod wrazeniem. sliczny ten twoj synek
K
konto usuniete
Gość
każda prawdziwa kobieta powinna mieć swój własny osobisty wałek. :-)
fogia uwazasz mnie za nieprawdziwa kobiete
tynka no to u was grubo - wałkowo widze fifi nie kupujemy ale pepe taktakze teraz jak gdzies bedzie sprzet domowy to daj cynka
sinderella
Mamusia i jej córusia:)
O MAJ GAD. Co to za pizzowe szaleństwo????
Martucha zapoczątkowała pizze domową czy kto?? Super zdjęcia, Tynkowe jakie wałki mają. A Filipek widzę kawał pizzy zjadł;-). I jak świetnie pije z kubeczka bez dziubka.
Superrrr:-).
Martucha zapoczątkowała pizze domową czy kto?? Super zdjęcia, Tynkowe jakie wałki mają. A Filipek widzę kawał pizzy zjadł;-). I jak świetnie pije z kubeczka bez dziubka.
Superrrr:-).
K
konto usuniete
Gość
fogia zapoczatkowala, ja odgapilam
reklama
F
fogia
Gość
fogia uwazasz mnie za nieprawdziwa kobiete
No co Ty. Byłam pewna, że masz ich z 10...... Koniecznie musisz sobie kupić! Wiesz jakie to przydatne urządzenie.....
Tak, tak, ja zaczęłam i poszłoooooo. A teraz marzy mi się lazania (jak to się pisze?) Nigdy nie robiłam......