reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
Zdjęcia i prezenty super :tak: my damy nasze prezenty ( laurki:rofl2: ) jak babcia i dziadek do nas przyjadą no i dziadek jeszcze dodatkowo coś dostanie bo imieniny miał wczoraj :-p

Aaga w PhotoScape, bardzo łatwy w obsłudze i po polsku, a bajerów sporo ma (przynajmniej jak dla mnie), chyba Lorien dała Xmamie na niego namiar kiedyś :tak:.

Musicie wybaczyć kochane ... albo i nie :-D:zawstydzona/y:;-) ... że zrobię to hurtowo :sorry:, ale gdybym chciała komentować wszystkie nowe fotki .... nie odrobiłabym się do jutra :szok::-D

Zdjątka są cuuuuuudne, a wszystkie dzieciaczki przekochane i prześliczne :-):-):-), no i oczywiście torty ... pycha ... mniam ... mniam :tak:

Wreszcie skopiowałam troszke zdjęc z aparatu wiec moge sie pochwalic, niektóre dzisiejsze, a niektóre z wczesniejszych dni.Jutro robimy Marysi urodzinki, jak zrzuce reszte zdjęc to tez sie pochwale:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• DSCN0813.jpg
    DSCN0813.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 30
  • DSCN0810.jpg
    DSCN0810.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 25
  • DSCN0770.jpg
    DSCN0770.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 29
  • DSCN0800.jpg
    DSCN0800.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 25
  • DSCN0808.jpg
    DSCN0808.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 27
  • DSCN0803.jpg
    DSCN0803.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 29
Masiula swietne fotki, masz super dzieciaczki!
a powiedz scinaliscie Marysi wloski czy ma upiete na tych koncowych fotkach?
no i ty super wygladasz:tak:

Antosiowa no czaderskie to foto juz wczoraj mialam pisac:-)

Masiula świetne fotki, trzecia jest nie do pobicia :-p:-D:-D:-D

Antosiowa ja też miałam napisać tylko gdzieś umknęło. :tak:
Super fotka w podpisie. Chyba niedługo też sobie taką zrobię :-p:sorry2::-)

reklama
Do góry