reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

martuchaa mimo, że ja też nie mogę się doczekać, to jednak tak bardzo pragnęłam być już w tej ciązy, że teraz zamierzam cieszyć się każdym jej dniem. Bo to piękny stan i wątpię, żeby miał się jeszcze powtórzyć. :tak:

A co do płci, to sama jestem bardzo ciekawa, mam przeczucia ale sama niewiem, czy trafne. Przy Emilce się nie myliłam:tak:

reklama
Wszystkie dzieciaczki są boskie co do jednego i te starsze i te młodsze :-D:-D:-D
Antosiowa, twoje zdjęcie w podpisie jest prześliczne :tak::-D
Lorien, wyglądasz szałowo :-D:-D:-D:-D:-D

Ja wam na razie nie wklęję zdjęć, poczekam aż skończą się imprezki :-D:-D:-D

Dzięki za komplementa:-D. Trudno uchwycić te moje bobasy razem, bo kochajacy starszy brat kładzie się na siostrzyczce i co chwile musze interweniować:-D

Mam chwilke wolnego czasu, wiec wdepnełam do was na moment, dzieki za komplementy, rzeczywiscie z Marysi niezła artystka, zawsze jakas minke musi strzelic.
Martucha , nie obcinalam jeszcze Marysi włosow, no oprócz grzweczki, na tych ostatnich fotkach ma kucyczka, chociaz nie za barzdo lubi wiazac włosy.

No to wklejam nasze urodzinki:-)

Załączniki

• DSCF7650.jpg
    DSCF7650.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 46
  • DSCF7654.jpg
    DSCF7654.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 43
  • DSCF7657.jpg
    DSCF7657.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 44
  • DSCF7663.jpg
    DSCF7663.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 39
  • DSCF7672.jpg
    DSCF7672.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 51
  • DSCF7675.jpg
    DSCF7675.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 42
  • DSCF7677.jpg
    DSCF7677.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 40
  • DSCF7691.jpg
    DSCF7691.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 40
  • DSCF7694.jpg
    DSCF7694.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 50
  • DSCF7697.jpg
    DSCF7697.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 43
Edytka super fotki, no i tez sie zgadzam ze antos i tata=identyko:-D
no a slicznotka jak urosla, normalnie cudna ta nasza Ala:-)
i Antoska miny the besciarskie:rofl2:

Antosiowa, superaśne fotki Antosia, on ma taki fajny łobuzierski uśmiech, że bym go schrupała:-D. Uwielbiam go:-). A Alutka też śliczna dziewczynka, ciekawe czy będzie do Ciebie podobna czy oboje z Antkiem do taty:-p.
Masiula, ale Twoja córa ma długie włosy:szok::szok:. I chyba gęste co??

Masiula ... śliczne fotki macie :-), a z Marysi to niezła agentka :-D:-D widać po tych słodkich psotnych minkach :tak:. Zresztą fajna wesoła rodzinka z Was :tak:... wszystkie buźki uśmiechnięte :-)

Antosiowa ... Antek przystojniak jeden :-).... kogo on tak czarował tymi oczkami?? Widać, że szczęśliwy solenizant z niego :tak:. A Alutka .... przecudna z tymi swoimi niebieskimi oczkami, ach ... zakochać się można :tak:... no i zdjęcie w podpisie po prostu rewelacja :-)

Ale Antoś wydoroślał i taki przystojniak z niego. Zadowolony z urodzin. A Ala - cudna po prostu. Włoski ma rzeczywiście corne, a oczy niebieskie, miodzio.
No i coś tam smacznego serwowała, co?

reklama
MAsiula, alez ta twoja Marysienka minki stroi, no super, fajne masz dzieciaczki, Ty zreszta tez fajna:-D.
Antosiowa tata syna by sie nie wyparl, jak dwie kropelki i tez fajne minki udało wam sie wychwycic. Alutka sliczna dziewuszka.

Do góry