reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Martuchaa jaka pizza, mniam, chyba kiedyś zrobię :-D
No i Nikuś prawdziwy kuchmistrz, z jakim zaangażowanie robił to wszystko :-)

Xmama super te twoje laleczki. te oczka, no a pralka :szok:
Torcik też zmakowity.

A teraz my spacerowo - niedzielowo :tak:

dsc00470901180944bz2.jpg

dsc00480901180945az9.jpg

reklama
Lidka super fotki, naprawde ta ciaza ci sluzy i wygladasz super!
no i jaka piekna pogoda u was i ten snieg:-(
my wczoraj bylismy na spacerze w kaloszach(Niko wyciagnali sie uparł:baffled:) o sankach juz mozemy zapomniec buuuuuu:-(

Pewnie, że mi służy, jak tylko sobie przypomnę, kogo tam w brzuszku mam, to od razu rogal na buzi od ucha do ucha :-)
wczoraj ten śnieg trochę stopniał, to niedaleko za naszym domem. Ten płot się kończy i jest pole gdzie mieliśmy ziemniaczki :tak:
Z przodu, od ulicy śniegu już nie ma, więc sanki tylko na tyłach.
Nota bene jak jeździliśmy z Emilką, to sąsiad urządził dzieciakom kulig za samochodem. Ale jazda i wariactwo. :-D

MArtucha świetny kuchcik z Nikusia:-), Jula pizze tez lubi. Musze zrobic, mniam
Xmama krolewny słodzoitki i sliczne oczywiscie, no ij jaka miłosc siostrzana
Lorien super wygladacie obie, a Tobie faktycznie słuzy ciąza:tak:

No to obiecane zdjecia.
1. Tort wykonany wlasnorecznie
2. Tort od tesciowej ;)
3. Z dziadkiem i w towarzystwie lal ktore dostala
4,5. Mala dmuchala swieczki dwa razy ku wlasnej uciesze ;)
6. Jubilatka z mama ktora wyszla tak zle jak sie czula :p
7. a tu takie tam zdjecie zeby bylo ;P

A teraz dwie pozaurodzinowe fotki
8. Piekne zdjecie ktore chociaz slabej jakosci to i tak wrzuce w ramke i oprawie, ze sloniem ktorego dostalismy na slub
9. Oli pomagala mi robic tort ;)

Załączniki

• P1010082.jpg
    P1010082.jpg
    37 KB · Wyświetleń: 46
  • P1010083.jpg
    P1010083.jpg
    39,7 KB · Wyświetleń: 42
  • P1010085.jpg
    P1010085.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 40
  • P1010088.jpg
    P1010088.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 38
  • P1010090.jpg
    P1010090.jpg
    35,5 KB · Wyświetleń: 34
  • P1010095.jpg
    P1010095.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 43
  • P1010108.jpg
    P1010108.jpg
    37,2 KB · Wyświetleń: 37
  • 11012009059.jpg
    11012009059.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 46
  • 17012009071.jpg
    17012009071.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 34
Martuchaa Niko to uniwersalny mężczyzna, nie dość, że w kuchni urzęduje, to i z bliźniaczkami sobie daje radę :-D:-D:-D, a pizza mniamuśna :tak:.

Lorienko
nic dodać, nic ująć, wyglądasz ślicznie :tak:.

Aniay super fotki i torciki bardzo ładne (ciekawe jak mi wyjdzie Nikusiowy :eek:), a z tym słonikiem naprawdę cudnie wyszła :tak:.

xmama na którym piętrze mieszkacie? Pytam bo tak sobie myślę, że kawalerowie to będą włazić drzwiami i oknami do tych Twoich ślicznotek.
Martuchaa widzę, że Ci też mały pomocnik rośnie. No i dobrze, musimy wychować tych naszych synów na porządnych mężczyzn. Muszę i ja wstawić zdjęcia pizzy.:-)
Lorien jedno wielkie WOW. Kobito wyglądasz SUPER!
aniay ale ta Twoja księżniczka śliczna. A torciki.... rewelka.

aniay super fotki i torciki swietne:tak:

fogia my ta pizze to przez ciebie robilismy bo smaka narobilas:-D;-) takze zdjecia wrzuc obowiazkowo:tak:

reklama
Dziękuję Kobietko moje drogie. Super wyglądam, bo się zapatuliłam w kurtkę, czapę i mnie nawet spod nich nie widać :-p:tak::-):rofl2:

Aniay ekstra foty, a torty, no nie pogadasz, no i własnej roboty. Miodzio. Chciałabym też umieć upiec i tak udekorować torta.

Do góry