reklama
K
konto usuniete
Gość
K
konto usuniete
Gość
mi się ostatnio nie wrzucały, same krzyżyki, sprawdziłam wasze metody i działają
urodzinowy dzień Nikusia
urodzinowy dzień Nikusia
K
konto usuniete
Gość
dzieki:-)
tynka pizza to ulubiona potrawa Nikiego wiec jak jej nie zamowic w jego urodziny
tynka pizza to ulubiona potrawa Nikiego wiec jak jej nie zamowic w jego urodziny
asiorek1980
Mamy styczniowe 2007
bardzo dziękuję za miłe komentarze
Martuchaa - Nikuś wygląda ślicznie - i boskie zdjęcia!!! a kombinezon Tchibo KOMBINEZON 3w1 KURTKA/SPODNIE 86/92 tcm tchiboWAWA (516056490) - Aukcje internetowe Allegro
Martuchaa - Nikuś wygląda ślicznie - i boskie zdjęcia!!! a kombinezon Tchibo KOMBINEZON 3w1 KURTKA/SPODNIE 86/92 tcm tchiboWAWA (516056490) - Aukcje internetowe Allegro
asiorek1980
Mamy styczniowe 2007
Fogia - ale z Ciebie gwiazda
Tynka - nie ma jak zabawa na polku - widać że dziewczynki w żywiole.Ślicznie
Tynka - nie ma jak zabawa na polku - widać że dziewczynki w żywiole.Ślicznie
asiorek1980
Mamy styczniowe 2007
ja byłam pewna że kupię większy, ale mierzyłam na wszystkie sposoby i z wieloma ciuchami porównywałam i wyszedł mi ten rozmiar... jest idealny - tzn na tą zimę wystarczy a na przyszłą i tak nie będzie wyjścia... bo różnica między rozmiarami jest zbyt duża kupić coś "na zaś"
reklama
Ale tu zdjęć Super!!!!
Filipek Eli faktycznie wygląda jak taki aniołek A mamusia super laseczka
Emilka, jak zwykle extra laseczka
Antoś z Alutką - och, jaki z niego świetny braciszek, a jak Alunia się do niego uśmiecha BOSKIE!
Śnieżna Nadia - to mi przyszło do głowy patrząc na wasze zdjęcia na saniach
Coyote, świetne torty pieczesz
Aniu, twój Rober bardzo się zmienił od czasu jak go widziałam Stał się takiwiększy, poważniejszy niczym mężczyzna
Panny Skakanki świetne (gdzieś już widziałam tą fotkę ;-)). Tort w kształcie biedronki wygląda imponująco
Amelka to taka duża panna. Mam wrażenie, że ona ma 3 latka a nie 2 ;-)
Fogia, świetnie wyglądasz! Twój synek jest do schrupania
Nikuś świetnie wygląda. Ciekawe czyją pizzę podjada? Może nie chce by mamusi oponka urosła
Filipek Eli faktycznie wygląda jak taki aniołek A mamusia super laseczka
Emilka, jak zwykle extra laseczka
Antoś z Alutką - och, jaki z niego świetny braciszek, a jak Alunia się do niego uśmiecha BOSKIE!
Śnieżna Nadia - to mi przyszło do głowy patrząc na wasze zdjęcia na saniach
Coyote, świetne torty pieczesz
Aniu, twój Rober bardzo się zmienił od czasu jak go widziałam Stał się takiwiększy, poważniejszy niczym mężczyzna
Panny Skakanki świetne (gdzieś już widziałam tą fotkę ;-)). Tort w kształcie biedronki wygląda imponująco
Amelka to taka duża panna. Mam wrażenie, że ona ma 3 latka a nie 2 ;-)
Fogia, świetnie wyglądasz! Twój synek jest do schrupania
Nikuś świetnie wygląda. Ciekawe czyją pizzę podjada? Może nie chce by mamusi oponka urosła