reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Dawno tu nie zaglądałam. Ależ dużo zdjęć pododawałyście. Super!!!!! Aż się ciepło robi na sercu widząc te wszystkie śliczne i szczęśliwe dzieciaczki.
asiorek no i dobrze, że baby. Fifi będzie miał z czego wybierać.
;-)

reklama
tynkówki jak zwykle rozbrajające:tak:;-)
a Tajka jaka do cioci Magdy podobna:ninja2::rolleyes2::-)

Też to zauważyłam :-D:-D:-D:-D Małe Tynki świetne, szczególnie jak śpią :-D:-D:-D

Abejka, wklejaj nam zdjęcia Zuzy częściej, bo ja bym jej nie poznała :no::-( Nieźle wyrosła. Ślicznie wygląda. Fajnie z tatusiem spija soczek przez rurkę :-D:-D:-D

Z Julki też fajna dziewczyna. Podoba mi się ta sesja na laptopach :-D:-D:-D:-D To już chyba lekkie przegięcie :-D:rofl2::-D:rofl2: A jak jeszcze mi napiszesz Aaga, że wszyscy byliście na BB, to nie uwierzę :no:;-):-D

To teraz ja wam pokażę "parę" zdjęć :-D:-D:-D Tylko żebyście mi tu nie narzekały, że za dużo ;-)

Nie ma to jak chłopięce wygłupy (Witek z sąsiadem Kacperkiem - 4 latka)

Ciekawe czy te świecidełka są smaczne? :confused:;-)

Wigilia 2008
Kiedy będzie ta kolacja? :crazy: (Witek ze swoją kuzynką Amelką)

Nurkowanie pod choinką :-D:-D

Prezenty!!! :-D:rofl2::-D:rofl2::-D:rofl2:

Babciu, muszę tu posprzątać bo masz brudno :blink::-D

Świąteczna sesja zdjęciowa ;-):-D

Nic mnie nie rusza :no: - Nowy Rok godz. 0:30 (i niesamowity hałas na dworzu ;-):-D:rofl2:)

c.d.n. :-D:-D:-D:-D

Mroźne widoki (świąteczny spacer)

Nie ma to jak świetny zaprzęg :tak:;-):-D

Pada sobie śnieg :-D:-p:rofl2:

Ja też chcę zrobić śnieg :dry:

Ależ te sanki są ciężkie :dry: Muszę pomóc tacie ...

... a może jednak nie pomogę :blink: ... tak fajnie ciągnąć się za sankami :tak::-D

Ups ... Tato poczekaj na mnie!

Wojna na śnieżki :-D:-D:-D:-D:-D

To była świetna zabawa :-D:-D:-D:-D

Moniś - zdjęcia świtne, Wituś cudny... zdjęcie w pudle z kuzynem i zaliczenie "gleby" na śniegu:-D rewelka, ps dostal taki odkurzaz jak AMelka (od teściowej) tylko nie wiem czy to może jakiś przytyk :zawstydzona/y::szok::rofl2: hehe żartuję. Ale tekst był dokładnie taki że babcia ma brudno, Amelka posprząta... :tak::-D

Monia cudne fotki, kurcze te zimowe widoki przepieknie - my widzimy tylko boisko bo nawet nie ma jak z gipsem pojezdzic gdzie indziej na sankach:baffled:
no i zawsze jak na ciebie patrze to mam ochote na zmiane fryzurki - wygladasz szalowo!!:tak:
Witus sliczny jak zawsze!!!!!!

Moniuś kochana uwielbiam cię :*, fotki cudne, aż nie wiem która najbardziej mi się podoba :confused:, chętnie obejrzę więcej :-D.
PS. Gdzie kupiłaś Witkowi tą piżamkę? To jest zwykła 2-częściowa?

Monika zdjecia rewelacja, jak zwykle. Zwłaszcza plenerowe super, zaprzeg ekstra, nie ma to jak pomysłowy mąż

reklama
Ale śliczne dzieciaczki :happy::tak:

Abejka ... z Zuzolka już taka duża dziewczynka szok :-), a pod krzesłem i na fotce z plackiem w rękach normalnie... słodki zbój :-D:-D:tak:
Aaga ... skomputeryzowana rodzinka wymiata :-D:-D:rofl2:. Julci pięknie w takich jasnych kolorkach:tak:, mała urocza modelka :-) i bosko wygląda na zdjęciu z serkiem :-D:tak:

Tynka ... te Twoje pannice to takie śliczne czerwone Aniołki :-), że aż trudno uwierzyć, że to takie diabełki :-D:-D:-p;-):rofl2:

Moniś ... ja też Cię kocham za te zdjęcia :-D. Wituś boski :-), rozbraja tymi swoimi ślicznymi minkami i oczkami :-). Zdjęcia świetne :tak:

Fogia i Majuś ... cudne dzieciaczki macie w podpisach :tak:

Do góry