reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Geperty ... imprezowy i zimowy Nikuś booooski :-). Mój faworyt to fotka Nikusia leżącego na śniegu :tak: słoooodki :-)

Antosiowa ... z Alutki to taki malusi i śliczniusi krasnalek :-):-):-), no a te jej piękne oczki niejedno męskie serce złamią w przyszłości :-) i dobrze, że będzie miała starszego brata, który jej będzie pilnował ;-):-D:-D Cudna z niej kruszynka :-)

Skakanka ... wszystkie dziewczyny na Twoich fotkach śliczne :-) ty też ... ty podlotku :-p:-D:-D;-). Dziewczynki bardzo wyrosły i straszne słodzinki z nich ;-) i boskie minki robią :-D:tak:

reklama
Skakanka wreszcie sie troszke ujawniłaś - super:-). Panny jak malowane, a ty to chyba sie tylko podszywasz pod matke tych małych dziewczynek;-):-D

Skakanka jestem w szoku ty wyglądasz na max 19 lat:szok::szok::szok: jak ty to robisz kobieto:szok::szok::szok: podaj przepis:tak:

juz dawala mi kiedys przepis na zamknietym:-D:-D
no i fotki super!! tez mi sie naj widzi Martucha z ta minka:-D:-D:-D sliczne coreczki!! szkoda ze tak rzadko u nas:dry::-p

a my wkleilismy kilka na zamkniety przy okazji wizyty tam;-)

A kogóż moje oczy widzą :szok:, czyżby to Skakanki? :-p
Wyglądacie super, twoje laseczki ubrane jak bliźniaczki, powalające minki Martusi, no i ty - ich starsza siostra :tak::-D.

normalnie zapomniałam jak się wstawia zdjecia z żaby.
Ok, próbuję jeszcze raz :-)

Pamiętacie nas jeszcze?
pb296296ay9.jpg

pc026302wa7.jpg

pc246326ga2.jpg

pc286367hv7.jpg

pc286369kp0.jpg

p1056485if3.jpg

Zuzol superowa dziewuszka
To ja tez kilka zdjątek wklejam tyle ze nie z zaby, musicie sie męczyć z małymi
1. Konno przez życie
2. No co, każdy ma swojego laptopa
3 i 4. Super ten snieg, normalnie po kolana
5. Serek mniam i to nie ważne, która strona łyżki

Załączniki

• PC240761.jpg
    PC240761.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 39
  • PC310781.jpg
    PC310781.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 42
  • P1060790.jpg
    P1060790.jpg
    38,6 KB · Wyświetleń: 39
  • P1060799.jpg
    P1060799.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 38
  • P1060816.jpg
    P1060816.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 40
Abejka super jest ta twoja pannica!!
normalnie usmiech łobuziarski ale sama słodycz i jak włoski jej urosły!!
no i na tle babyboom wygląda przepieknie!! ;D
tez mi sie strasznie na ostatnim podoba!

reklama
Do góry