reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
Dzięki za ciepłe przyjęcie:tak:;-)nie spodziewałam sie;-)tzn na pewno nie zasłużyłam sobie:rofl2:;-)
Lorien jaka tam gafa;-)
A Zuzka i Julka fajne i mądre dziewczynki:-)

Zuziak jest bombowy, ładna i schludna jest śliczna, ale najlepsza jest umorusana. :-D

Julcia też bombowa, u mnie takie jasne ubranko na spacerek to tylko na 1 dzionek, bo drugiego już wstyd wyjść, całe brudne :szok::-D
A Rodzinka virtualnie świetna :-)

Zuzolek ma dwie twarze- pod stołem jak diablica, a przy choince jak aniołek :-D.

Aaga ale u was dobrobyt, my musimy się jednym lapkiem dzielić ;-):-D:-D:-D, pięknie Julcia w śnieżnym pejzarzu :tak:.

Zuza powala :-D pięknym uśmiechem :tak:
Jula ślicznie:tak:
Skaknaka piękna wasa rodzinka :-)
tynia Twoje córy jak zwykle rozbrajają:-)

Dziewczynki królują :)
ZUzia śliczna dziewczynka - podoba mi się zdjęcie z Tatą - jak piją z rurek :) rewelka.
Julka śliczna, Córy Skakanki i TYnki jak miód, wiecie co... same baby :);-);-);-):szok::szok::szok: będzie lało;-):-D

reklama
Do góry