reklama
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Ale Laleczka. Sliczna.
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
No to Wam smaka narobiłam. W takim razie do dzieła dziewuchy;-)
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Ona w ogóle do nikogo z nas nie jest podobna... do Antosia chyba wogole niepodobna
asiorek1980
Mamy styczniowe 2007
WIecie ja się chyba zakopię pod ziemię,,, po prostu dlatego że tak wskoczyłam i nie nadążam nadrabiać Waszych (nie skąpych) postów, nie doczytałam, że Mama Antosia ma małą córeczkę wstyd mi strasznie... wybacz z góry przepraszam za przypuszczalne inne moje wtopy :-wściekła/y:
Alutka ma oczka jak migdałki - przecudna z Niej dziewczynka - mały okruszek - Rany kiedy to było...
geperty - jak dla mnie to wygrywa zdjęcie ostatnie - tak zwana gleba he he ;-):-) rewelacja
Alutka ma oczka jak migdałki - przecudna z Niej dziewczynka - mały okruszek - Rany kiedy to było...
geperty - jak dla mnie to wygrywa zdjęcie ostatnie - tak zwana gleba he he ;-):-) rewelacja
K
kasiulka0901
Gość
Geprty świetne fotki na śniegu.
Antosiowa... ale szczujesz cudna ta Twoja dziewczynka
Antosiowa... ale szczujesz cudna ta Twoja dziewczynka
K
konto usuniete
Gość
Niko imprezowicz normalnie mnie rozwalił
no i cała imprezowa rodzinka super
a zdjęcia na śniegu bombowe, zwłaszcza jak ciebie ciagnie na sankach
no i w ogóle wszystkie super!! Nikuś jest bardzo fotogieniczny z tymi swoimi czarnymi wegielkami po mamie:-)
I love Alutka - Antosiowa pozazdrościć dziewczyny juz wszystko napisały!!prześliczna córeczka!!
no i cała imprezowa rodzinka super
a zdjęcia na śniegu bombowe, zwłaszcza jak ciebie ciagnie na sankach
no i w ogóle wszystkie super!! Nikuś jest bardzo fotogieniczny z tymi swoimi czarnymi wegielkami po mamie:-)
I love Alutka - Antosiowa pozazdrościć dziewczyny juz wszystko napisały!!prześliczna córeczka!!
reklama