reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
No wreszcie witamy Asiorka, przybysza po latach :-)

Amelka jaka pannica, ja nie mogę, a włosy ma prawie do samej ziemi :szok: to nawet Emilkowych nie pobije po wyprostowaniu :angry::-D:-D:-D:rofl2:

Antoś bombowy a te dwie słodkie bliźniaczki to mnie normalnie rozwaliły:-D:-D superanckie i widac ze imprezka udana mimo ze ich tak szybko polozyliscie spac;-):-D
no i naprawde radosc wsrod innych dzieci i te usmiechniete oczka oj bedzie nasz dzentelmen dobrym bratem jak juz Ala bezie chetna do zabawy - jestem tego pewna:tak:

no i Amelka swietna dziewczynka i wloski to ma faktycznie mega dlugie:szok::-D

no witamy witamy Asiorka,jestem w szoku jaka Amelka duża:szok: wygląda prawie jak moja Sandrunia:tak::szok: i te włosy:szok::szok::szok: jest śliczna!! I prosze nam nie znikać na tak długo:crazy:

:-DAntek jaki towarzyski facet;-)najlepsze jest to ostatnie zdjęcie z "maleńką"...no no....;-)

a Amelcia prześliczna dziewczynka:tak:

dziękuję Wam dziewczyny za miłe słowa :) i komplementy dla AMusi - przekażę napewno :tak: co do włosów to fakt są długie ale dopiero od niedawna pozwala coś więcej z nimi zrobić :szok::zawstydzona/y::-D znaczy więcej niż uczesać, bo do niedawna moje plany o spinaczkach, wstążeczkach, gumeczkach i kucyczkach poszły w las :-p od jakiegoś czasu ponosi nawet i 2 kucyki przez parę godzin,no chyba że sobie wcześniej o nich przypomni...:angry:;-) taki z niej mały zbój :-)

Trochę Rocha

Po południowej drzemce i mleczku ;-)

Z bombkami obchodzę się delikatnie

gotowy do drogi

z mamą

dla was śpiewam, dla was gram...

Roszek jest swietny, stesknilam sie za wami takze prosze czesciej fotki!!:-)
ma przeslodki usmiech i te blyszczace, błękitne oczka!!wracajcie do pl wybierzemy sie znow na spacerek:rofl2:

Antosiowa ... suuuuper fotki :-) !!! Fajny pomysł mieliście z tą imprezą :tak:widać, że dzieciaki nieźle się bawiły :-D:-D. No i to ostatnie zdjęcie Antosia z małą koleżanką ... normalnie modzio :-D:tak:

Asiorek ... :szok: Amelcia taka dorosła się wydaje, faktycznie jak rówieśniczka Sandruni Xmamuśki :tak: i te jej włoski :szok: ... śliczna dziewczynka :-):tak:

Kasiulka ... Roch po prostu ... czarujący :-):tak:

reklama
Antoś - król balu dla najmłodszych :-D:-D:-D:-D świetnie dogadywał się z kolegami a z koleżankami jeszcze lepiej :tak::-D:-D:-D Szkoda tylko, że nie ma nigdzie fotki Alusi :-(

Amelka to śliczna dziewczynka. A włoski ma niesamowicie długie i takie zakręcone :-D:-D:-D

Przebudzony Roszek to mój numer jeden wśród waszych zdjęć :tak::-D Ale teraz przynajmniej widać jaki on podobny do ciebie Kasiulka :tak::-D Fajnie wyglądasz :-D:-D:-D

Do góry