reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

No właśnie właśnie droga Kasiulko Monia nie uprzedziła, zamierzałam napisać, że Roch to cała mamusia. czemu tak żadko się nam prezentujecie?
Rozśpiewany estradowy Roszek suuuuuuper. Urodzony artysta:tak:

reklama
ej dziewczyny no co Wy włosy jak włosy;-);-);-) dzięki :) hehe, ale podobno ja miałam takie loki jako mała dziewczynka dopóki mi mama wspaniałopomyślnie ich nie ściełą co by grubsze były... teraz to mam takie kręcone że szok :(:-:)-( Dzisiaj się ważyłyśmy, Melka ma 14 kg!!! a ja się nie przyznam :-p buziaki
Antoś i Roch - śliczne zdjęcia, z Rochem wyglądacie jak dwie krople wody, tak jak mój TOmek z Amelką.

Asiorek Amelia, wygląda jakby już do przedszkola dzielnie chodziła, a w łosy faktycznie: pozazdrościć.
Antosiowa: widać,że dzieci się świetnie bawiły. A Antoś, boski:-)

Za dobre słowa dziękujemy:tak:
Mało nas było ostatnio, bo mało fotek robiliśmy, w dodatku aparat się popsuł. Wczoraj nabylismy nowy.... i szalejemy:-D
Obiecuejmy poprawę.:tak:

Antosiowa Antos super, a ostatnie zdjecia Antos z cumelkiem w buzi czarujący z dziewczynką z pierniczkiem prze super:-)
Asiorek nie opowiadaj nam ze to Amelka, chyba jej starsza siostra;-):-D. Powaznie to bardzo urosła ta Twoja córa, odnośnie wlosów to wielkie wow:-D.
Kasiulka Roszek super i faktycznie do Ciebie podobny:tak:

A ja mam okazję po raz pierwszy oglądać Amelkę i muszę przyznać, że bardzo ładna z niej dziewczynka i naprawdę duża panna (14kg :szok:), chyba też wysoka :tak:, a fryzurka śliczna :tak:.

Antosiowa świetny ten kinderbal :tak:, a Antek z piernikiem powalający :-D, ale miał wybór, dwie śliczne czarnulki ;-).

Roszek
na pierwszym jest najlepszy, wyspany, najedzony, więc uśmiechnięty :-).

Nudzi mi się, kiedy będzie impreza :confused2:

No teraz mnie nikt nie pozna :ninja2:

Imprezowa rodzinka :rofl2:

Noworoczny spacerek :-)

Kasta pewnie zgłodniała, trochę ją pokarmię :tak:

Biegam po śniegu :-)

A teraz czas na saneczki :-)

Nie ma lekko, zmiana ról :-D

Tak się zmęczyłem, że już nie wstaję :rofl2:

Koniec

Super fotki.
Antos widac, ze sie super bawil.
Amelka te wloski ma naprawde niesamowite no i wyglada na starsza od naszych styczniakow. :tak:
Roszek super chlopaczek, a te zdjecie po przebudzeniu jest przeslodkie.
Nikus :-D:-D:-D w tej oponie to normalnie zdjecie do ramki, a drugie to to lezace. :tak:

reklama
Wyspany Roszek i Nikuś w oponie... BOMBA:-D

Skoro tak sie upominacie, to wklejam troszkę Alutki;-)

Załączniki

• DSCF7281.jpg
    DSCF7281.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 39
  • DSCF7407.jpg
    DSCF7407.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 39
  • DSCF7565.jpg
    DSCF7565.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 42
  • DSCF7568.jpg
    DSCF7568.jpg