reklama
asiorek1980
Mamy styczniowe 2007
ej dziewczyny no co Wy włosy jak włosy;-);-);-) dzięki hehe, ale podobno ja miałam takie loki jako mała dziewczynka dopóki mi mama wspaniałopomyślnie ich nie ściełą co by grubsze były... teraz to mam takie kręcone że szok :--( Dzisiaj się ważyłyśmy, Melka ma 14 kg!!! a ja się nie przyznam buziaki
Antoś i Roch - śliczne zdjęcia, z Rochem wyglądacie jak dwie krople wody, tak jak mój TOmek z Amelką.
Antoś i Roch - śliczne zdjęcia, z Rochem wyglądacie jak dwie krople wody, tak jak mój TOmek z Amelką.
K
kasiulka0901
Gość
Asiorek Amelia, wygląda jakby już do przedszkola dzielnie chodziła, a w łosy faktycznie: pozazdrościć.
Antosiowa: widać,że dzieci się świetnie bawiły. A Antoś, boski:-)
Za dobre słowa dziękujemy
Mało nas było ostatnio, bo mało fotek robiliśmy, w dodatku aparat się popsuł. Wczoraj nabylismy nowy.... i szalejemy
Obiecuejmy poprawę.
Antosiowa: widać,że dzieci się świetnie bawiły. A Antoś, boski:-)
Za dobre słowa dziękujemy
Mało nas było ostatnio, bo mało fotek robiliśmy, w dodatku aparat się popsuł. Wczoraj nabylismy nowy.... i szalejemy
Obiecuejmy poprawę.
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
Antosiowa Antos super, a ostatnie zdjecia Antos z cumelkiem w buzi czarujący z dziewczynką z pierniczkiem prze super:-)
Asiorek nie opowiadaj nam ze to Amelka, chyba jej starsza siostra;-). Powaznie to bardzo urosła ta Twoja córa, odnośnie wlosów to wielkie wow.
Kasiulka Roszek super i faktycznie do Ciebie podobny
Asiorek nie opowiadaj nam ze to Amelka, chyba jej starsza siostra;-). Powaznie to bardzo urosła ta Twoja córa, odnośnie wlosów to wielkie wow.
Kasiulka Roszek super i faktycznie do Ciebie podobny
geperty
Mamy styczniowe 2007 Kasia Mamusia Nikusia
A ja mam okazję po raz pierwszy oglądać Amelkę i muszę przyznać, że bardzo ładna z niej dziewczynka i naprawdę duża panna (14kg ), chyba też wysoka , a fryzurka śliczna .
Antosiowa świetny ten kinderbal , a Antek z piernikiem powalający , ale miał wybór, dwie śliczne czarnulki ;-).
Roszek na pierwszym jest najlepszy, wyspany, najedzony, więc uśmiechnięty :-).
Antosiowa świetny ten kinderbal , a Antek z piernikiem powalający , ale miał wybór, dwie śliczne czarnulki ;-).
Roszek na pierwszym jest najlepszy, wyspany, najedzony, więc uśmiechnięty :-).
geperty
Mamy styczniowe 2007 Kasia Mamusia Nikusia
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Super fotki.
Antos widac, ze sie super bawil.
Amelka te wloski ma naprawde niesamowite no i wyglada na starsza od naszych styczniakow.
Roszek super chlopaczek, a te zdjecie po przebudzeniu jest przeslodkie.
Nikus w tej oponie to normalnie zdjecie do ramki, a drugie to to lezace.
Antos widac, ze sie super bawil.
Amelka te wloski ma naprawde niesamowite no i wyglada na starsza od naszych styczniakow.
Roszek super chlopaczek, a te zdjecie po przebudzeniu jest przeslodkie.
Nikus w tej oponie to normalnie zdjecie do ramki, a drugie to to lezace.
reklama
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Wyspany Roszek i Nikuś w oponie... BOMBA
Skoro tak sie upominacie, to wklejam troszkę Alutki;-)
Skoro tak sie upominacie, to wklejam troszkę Alutki;-)
Załączniki