reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
Sandrunia też jest zmęczona chorobami i tak usneła podczas inchalacji

julcia też niezbyt zadowolona ciągłymi inchalacjami:baffled:

Czasem jestem nawet kilka dni zdrowa i uda nam sie wyjćś na chwilkę;-)

Sandrunia jako Pani Jesień na przedstawieniu w przedszkolu

Bulimia;-):-D:rofl2:

Kompiel

Sandrunia w przedszkolu z prezentem od mikołaja

Starczy,fajnie się ładowały więc Was troszkę zasypałam:-)

Xmama dorwę Cię za tą bulimię. Zaczęłam tak rechotać w pracy, że ludzie mnie za wariatkę chyba wzięli :angry::angry::angry::angry::angry::angry:

dziewczynki masz rewelacyjne, z dnia na dzień stają się cudnymi małymi panienkami. Chcemy jeszcze. Pani jesień ekstra, a aparat do inchalacji macie fajny. Ile kosztuje takie cosik?

xmama dziewczynki cudniaste :tak:
Monika śliczne zdjęcia. Magicznie jakoś wyglądacie wśród tych światełek.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
to ja chyba jako druga wkleje nasza choinke

a tutaj jeszcz kilka zdjec
mały, naelektryzowany spioszek

mały śmiechulec

juz niezle pływam, trening czyni mistrza

Do góry