reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Kasiulka Roszka już nie widać, nie wiem czemu, ale rzeczywiście był bombowy. Zapomniałam nadmienić wcześniej.

Xmama masz w domu xero-kopiarkę? Przecież Twoje panny to śliczne po mamusi, jakby skórę zdjął :tak:

Zabawa z kartonem wymyślała nam się z Emilką sama, Tatuś już przyszedł na gotowe, na szczęście z nowymi siłami, żeby wozić córę tam i z powrotem po mieszkaniu :-D

reklama
Acha Xmama włoski afro to na razie przeszłość, wszystkie lądują w oczkach i na buźce, muszę jej spinać. Jak trochę podrosną, to będziemy zaczesywać do tyłu i robić fajniutkie fryzurki.

troche ponadrabialam ale i tak wszystkiego nie spamietam, dzieciaczki super wszystkie, no i nareszcie troche fotek nawrzucalyscie:tak: a tynkowki - elfiki poprostu miodzio - tez sie dolaczam ze chce miec dziewczynke:-p

Roszek jest przesliczny, zakochalam sie w nim od pierwszego wejrzenia na zywo wiec to co napisalam to tylko formalnosc;-):-D

no i nie wiem jak ja to zrobilam rano ze przegapilam nasze pannice Julcie i Sandrunie - normalnie bomba zwlaszcza w tych walkach na glowie:-D:-D modelki po mamusi;-):tak:
xmamuska a ty chyba zmienialas kolor wlosow dobrze kojarze??
w kazdym razie super ci w takich jasnych:tak:

no i wrocilam przypomnialo mi sie o super zabawce Emi, bomba:-D:-D jakos rano wylecialo mi z glowy a jak zobaczylam teraz Emi fotke w podpisie to od razu mi sie przypomnialo:rofl2:
normalnie rewelacja!! jak sciagna gips to tez sprobujemy:-D
a ona naprawde tam usnela??:szok::-)

dzień przed szpitalem ... ehh jak ja tesknie za jego samodzielnym bieganiem po domu:-(
Obraz 019.jpg

zdjec ze szpitala prawie nie mam, to zrobilam na pamiatke ze sa tak wspaniali ludzie wsrod nas ktorzy przed swietami mysla takze o innych
Obraz 025.jpg

zeby nie bylo ze Niko jest w zlym humorze;-)
Obraz 027.jpg

fotka po dzisiejszej "kapieli":dry: grunt ze da rade zalozyc spodnie ale mniej wiecej w takiej pozycji spedzimy nadchodzacy miesiac:-(
Obraz 029.jpg

zdjecia z widocznym gipsem zrobie jutro bo przypomnialo mi sie jak juz ubralam go po myciu:-p

Lorien, twoja córcia jest pomysłowa jak Dobromir :-D:-D:-D:-D Świetne fotki. Ja też wolę jak Emi ma rozpuszczone włoski, ale skoro się nie da to z kitkami też wygląda fajnie :tak::-D:-D

Xmama, twoje panny są prawdziwymi kobietkami ... po mamusi :-D:-D:-D:-D ślicznie wyglądają na wszystkich zdjęciach :tak::-D:-D

Xmama dziewczyny super zwłaszcza Julcia ;-)....mam do niej sentyment :-p

Chyba się domyślam jaki ;-):-D:-p

Kasiulka, Roszek bardzo się zmienił :tak: Wydoroślał nam trochę ;-):-D:-D:-D

reklama
Martucha, pisałyśmy posta w tym samym czasie ;-) Nikuś to dzielny chlopak :tak: Gdyby nie to zdjęcie w szpitalu to nie pomyślałabym, że coś mu jest. Ale nie zazdroszczę mu tej pozycji :no: Rozumiem, że usztywniony jest od pasa w dól :baffled: Wspaniałe jest to, że są jeszcze tak wspaniali ludzie, którzy poświęcają swój czas na odwiedziny w szpitalu i umilanie rekonwalescencji chorym :tak::-D

Do góry