reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Kasiulka Roszka już nie widać, nie wiem czemu, ale rzeczywiście był bombowy. Zapomniałam nadmienić wcześniej.

Xmama masz w domu xero-kopiarkę? Przecież Twoje panny to śliczne po mamusi, jakby skórę zdjął :tak:

Zabawa z kartonem wymyślała nam się z Emilką sama, Tatuś już przyszedł na gotowe, na szczęście z nowymi siłami, żeby wozić córę tam i z powrotem po mieszkaniu :-D

reklama
Acha Xmama włoski afro to na razie przeszłość, wszystkie lądują w oczkach i na buźce, muszę jej spinać. Jak trochę podrosną, to będziemy zaczesywać do tyłu i robić fajniutkie fryzurki.

troche ponadrabialam ale i tak wszystkiego nie spamietam, dzieciaczki super wszystkie, no i nareszcie troche fotek nawrzucalyscie:tak: a tynkowki - elfiki poprostu miodzio - tez sie dolaczam ze chce miec dziewczynke:-p

Roszek jest przesliczny, zakochalam sie w nim od pierwszego wejrzenia na zywo wiec to co napisalam to tylko formalnosc;-):-D

no i nie wiem jak ja to zrobilam rano ze przegapilam nasze pannice Julcie i Sandrunie - normalnie bomba zwlaszcza w tych walkach na glowie:-D:-D modelki po mamusi;-):tak:
xmamuska a ty chyba zmienialas kolor wlosow dobrze kojarze??
w kazdym razie super ci w takich jasnych:tak:

no i wrocilam przypomnialo mi sie o super zabawce Emi, bomba:-D:-D jakos rano wylecialo mi z glowy a jak zobaczylam teraz Emi fotke w podpisie to od razu mi sie przypomnialo:rofl2:
normalnie rewelacja!! jak sciagna gips to tez sprobujemy:-D
a ona naprawde tam usnela??:szok::-)

dzień przed szpitalem ... ehh jak ja tesknie za jego samodzielnym bieganiem po domu:-(
Obraz 019.jpg

zdjec ze szpitala prawie nie mam, to zrobilam na pamiatke ze sa tak wspaniali ludzie wsrod nas ktorzy przed swietami mysla takze o innych
Obraz 025.jpg

zeby nie bylo ze Niko jest w zlym humorze;-)
Obraz 027.jpg

fotka po dzisiejszej "kapieli":dry: grunt ze da rade zalozyc spodnie ale mniej wiecej w takiej pozycji spedzimy nadchodzacy miesiac:-(
Obraz 029.jpg

zdjecia z widocznym gipsem zrobie jutro bo przypomnialo mi sie jak juz ubralam go po myciu:-p

Lorien, twoja córcia jest pomysłowa jak Dobromir :-D:-D:-D:-D Świetne fotki. Ja też wolę jak Emi ma rozpuszczone włoski, ale skoro się nie da to z kitkami też wygląda fajnie :tak::-D:-D

Xmama, twoje panny są prawdziwymi kobietkami ... po mamusi :-D:-D:-D:-D ślicznie wyglądają na wszystkich zdjęciach :tak::-D:-D

Xmama dziewczyny super zwłaszcza Julcia ;-)....mam do niej sentyment :-p

Chyba się domyślam jaki ;-):-D:-p

Kasiulka, Roszek bardzo się zmienił :tak: Wydoroślał nam trochę ;-):-D:-D:-D

reklama
Martucha, pisałyśmy posta w tym samym czasie ;-) Nikuś to dzielny chlopak :tak: Gdyby nie to zdjęcie w szpitalu to nie pomyślałabym, że coś mu jest. Ale nie zazdroszczę mu tej pozycji :no: Rozumiem, że usztywniony jest od pasa w dól :baffled: Wspaniałe jest to, że są jeszcze tak wspaniali ludzie, którzy poświęcają swój czas na odwiedziny w szpitalu i umilanie rekonwalescencji chorym :tak::-D

Do góry