reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Panienki sliczne. Wszystkie razem i kazda z osobna. Prawdziwe male damy nam rosna.
No a chlopaki dorosleja z dnia na dzien. Co zdjecia to powazniejsi mezczyzni sie pojawiaja.

Nikus widac, ze daje sobie rade. Tak sobie mysle, ze dobrze, ze jest jeszcze taki maly. Za jakis czas nie bedzie o tym pamietal. :zawstydzona/y:

reklama
Jaki Roszek duzy, do przedszkola poszedł i od wydoroslał:-D
Martucha jak zobaczyłam Nikusia w szpitalu to az mi sie łezka zakręciła. Całuski dla naszego małego, dzielnego chłopczyka

Kasiulka popieram wszystko co dziewczyny napisały, Roszek nieźle wydoroślał :tak:.

A Niko, aż serduszko ściska na szpitalne zdjęcie :zawstydzona/y:, ale nie traci uśmiechu, bo dzielny z niego chłopaczek :tak:.

a ona naprawde tam usnela??:szok::-)
No co Ty, Emilka to świetna aktorka :-D

A Nikusia to mi strasznie żal, ale on jest tak dzielny, że w szoku jestem. Nie wytraszył się przebierańców w szpitalu, bo coś czuję, że Emi by się chyba bała. Bardzo miło ze strony tych ludzi, że poświęcają się dla tak dobrego celu. :tak:
Nikuś nie protestuje przeciwko ciągłemu leżeniu? Ucałuj go od nas.

Byliśmy w zeszłym tygodniu na spacerku w centrum miasta i porobiliśmy trochę zdjęć. Chyba domyślacie się dlaczego ;-)

I jak wam się podoba?

Moniu śliczna choineczka, ale się milutko zrobiło. A te na mieście po prostu bomba, u nas takich nie ma.
Oczywiście Twoi Panowie i ty super, ale kiedy pochwalisz się fryzurką? Bo z daleka i po ciemku nie widać. :no:

reklama
Moniu śliczna choineczka, ale się milutko zrobiło. A te na mieście po prostu bomba, u nas takich nie ma.
Oczywiście Twoi Panowie i ty super, ale kiedy pochwalisz się fryzurką? Bo z daleka i po ciemku nie widać. :no:

Dzięki. A fryzurkę to pewnie zobaczycie przy okazji zdjęć świątecznych ;-):-D:-D:-D

Do góry