reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Witus bomba, super pomocnik. Moze wyrosnie z Niego jakis cukiernik. :-D

Pewnie ma to po tatusiu, który skończył gastronomik :tak::-D:-D:-D

ide robić córkę!!

aha, meża nie ma w domu, wiec musze poczekac do wieczora:angry:

No fakt, musisz trochę na niego poczekać, bo sama nie dasz rady :-D:-D:-D:-D

na wszelki wypadek porozmawiaj i ze swoim gdzie był 15 kwietnia 2006r:-p:-);-):-D:-D:-D

Dobrze, że wiem gdzie mój malż był w tym czasie ;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
No to nasze...
Emilka w kucykach :-D
dsc00650812110477mi2.jpg

Wygodne oglądanie bajki :tak:
dsc00870812110499fh4.jpg

Stały punkt programu :-p
dsc01060812110518pi3.jpg

Dobra, to jeszcze...
Przedstawiam Wam najnowocześniejszą zabawkę edukacyjną dla Dzieci. Służy wielu celom, a jej koszty są bardzo niewielkie. Została wyprodukowana w Polsce a nie w Chinach, jak wszystkie inne zabawki
można w niej oglądać telewizję........
dsc00030812130524wb6.jpg

odpoczywać......
dsc00130812130534wn6.jpg

wygrzewać się...........
dsc00150812130536ub7.jpg

można bawić się w chowanego........
dsc00320812130553sg8.jpg

można dać się powozić
dsc00390812130560qh1.jpg

i mieć z tego ogromną radochę.........
dsc00400812130561vn9.jpg

wreszcie słodko usnąć, zmęczone ogromem wrażeń........
dsc00270812130548ho0.jpg

KONIEC :-D:-D:-D:-D

Policzyłam specjalnie .... 7 stron :szok::szok::szok: do nadrobienia, nieźle :-D:-D
:-D

Ela ... guz i czupryna Fila ... powalające :-D:tak:

Monia ... Wituś pierniczkowy :-D przesłodki, normalnie tylko do schrupania :-):tak: widać, że miał straszną radochę :-D

Tynka ... panny Tynkówny prześliczne :-), a w strojach księżniczek Elfów po prostu przecuuuudnie :-):tak::-):tak:

Mikołajkowa Nadia i Elma ... urocze :-), a Roszek czarujący :-)

Lorien ... :-) Emi boooska w każdej odsłonie :tak:, a w pomysłowej zabawce wyprodukowanej w Polsce normalnie rozwala :-D:-D:-D.
My Matiego też spakowaliśmy ostatnio do pudełka po ciężarówce, którą dostał od chrzestnego :rofl2:, ale na więcej funkcji pomysłów nam zabrakło :zawstydzona/y::-D;-)

Lorien Emilka super ma kcyki,choc wole wersje afro:tak::-):-) A zabawka bomba,moje dziewczynki też uwielbiaja taka zabawe:tak: ale ja to musze miec 2 kartony bo inaczej mam 3 wojne św, w domu:crazy::baffled:

Roszek słodko wygląda z Mikołajem, wg mnie to jego pomocnik :tak:.

A Emilka ... :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D, ale miałam ubaw z nowej zabawki :-D i oddaj jej czuprynkę :-p. A karton jakość 1, bo na eksport "Fresh Fruit" ;-).

Szkoda że Mikołaj jest raz w roku... ja tak uwielbiam słodycze...

Jak każda kobieta musiumy sie upiększać :-)

Jak zrobie taką minkę to każdemu serce zmięknie:tak:

Fajnie jest poleżeć przy... mamusi:-)

Więcej się nie ładuje:baffled::crazy:

Kasiulka, fajowy Roszek szkoda, ze tylko jedno zdjecie:-(
Lorien Twoja Emi słodziutka, no i jaka pomysłowa zabawka, a z Cibie oszccedna mama, cos z niczego zrobic to jest sztuka (no chyba, ze to moa taki pomysłowy Dobromir:-D)
Xmama, Julka i sandrunia sliczne dziewczynki, odziedziczyły urode po mamie, a na taka minke faktycznie nawet serce z lodu by sie roztopiło:-)

reklama
Do góry