reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Witus bomba, super pomocnik. Moze wyrosnie z Niego jakis cukiernik. :-D

Pewnie ma to po tatusiu, który skończył gastronomik :tak::-D:-D:-D

ide robić córkę!!

aha, meża nie ma w domu, wiec musze poczekac do wieczora:angry:

No fakt, musisz trochę na niego poczekać, bo sama nie dasz rady :-D:-D:-D:-D

na wszelki wypadek porozmawiaj i ze swoim gdzie był 15 kwietnia 2006r:-p:-);-):-D:-D:-D

Dobrze, że wiem gdzie mój malż był w tym czasie ;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
No to nasze...
Emilka w kucykach :-D
dsc00650812110477mi2.jpg

Wygodne oglądanie bajki :tak:
dsc00870812110499fh4.jpg

Stały punkt programu :-p
dsc01060812110518pi3.jpg

Dobra, to jeszcze...
Przedstawiam Wam najnowocześniejszą zabawkę edukacyjną dla Dzieci. Służy wielu celom, a jej koszty są bardzo niewielkie. Została wyprodukowana w Polsce a nie w Chinach, jak wszystkie inne zabawki
można w niej oglądać telewizję........
dsc00030812130524wb6.jpg

odpoczywać......
dsc00130812130534wn6.jpg

wygrzewać się...........
dsc00150812130536ub7.jpg

można bawić się w chowanego........
dsc00320812130553sg8.jpg

można dać się powozić
dsc00390812130560qh1.jpg

i mieć z tego ogromną radochę.........
dsc00400812130561vn9.jpg

wreszcie słodko usnąć, zmęczone ogromem wrażeń........
dsc00270812130548ho0.jpg

KONIEC :-D:-D:-D:-D

Policzyłam specjalnie .... 7 stron :szok::szok::szok: do nadrobienia, nieźle :-D:-D
:-D

Ela ... guz i czupryna Fila ... powalające :-D:tak:

Monia ... Wituś pierniczkowy :-D przesłodki, normalnie tylko do schrupania :-):tak: widać, że miał straszną radochę :-D

Tynka ... panny Tynkówny prześliczne :-), a w strojach księżniczek Elfów po prostu przecuuuudnie :-):tak::-):tak:

Mikołajkowa Nadia i Elma ... urocze :-), a Roszek czarujący :-)

Lorien ... :-) Emi boooska w każdej odsłonie :tak:, a w pomysłowej zabawce wyprodukowanej w Polsce normalnie rozwala :-D:-D:-D.
My Matiego też spakowaliśmy ostatnio do pudełka po ciężarówce, którą dostał od chrzestnego :rofl2:, ale na więcej funkcji pomysłów nam zabrakło :zawstydzona/y::-D;-)

Lorien Emilka super ma kcyki,choc wole wersje afro:tak::-):-) A zabawka bomba,moje dziewczynki też uwielbiaja taka zabawe:tak: ale ja to musze miec 2 kartony bo inaczej mam 3 wojne św, w domu:crazy::baffled:

Roszek słodko wygląda z Mikołajem, wg mnie to jego pomocnik :tak:.

A Emilka ... :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D, ale miałam ubaw z nowej zabawki :-D i oddaj jej czuprynkę :-p. A karton jakość 1, bo na eksport "Fresh Fruit" ;-).

Szkoda że Mikołaj jest raz w roku... ja tak uwielbiam słodycze...

Jak każda kobieta musiumy sie upiększać :-)

Jak zrobie taką minkę to każdemu serce zmięknie:tak:

Fajnie jest poleżeć przy... mamusi:-)

Więcej się nie ładuje:baffled::crazy:

Kasiulka, fajowy Roszek szkoda, ze tylko jedno zdjecie:-(
Lorien Twoja Emi słodziutka, no i jaka pomysłowa zabawka, a z Cibie oszccedna mama, cos z niczego zrobic to jest sztuka (no chyba, ze to moa taki pomysłowy Dobromir:-D)
Xmama, Julka i sandrunia sliczne dziewczynki, odziedziczyły urode po mamie, a na taka minke faktycznie nawet serce z lodu by sie roztopiło:-)

reklama
Do góry