reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Wicio straszny słodziaczek w tej posypce!
Filip pasował by z Nadią bo ona miała bliskie spotkanie ze stojakiem na drewno i ma zdarte czoło ale z drugiej strony.
Panny tyneckie boskie!!!! Fajnie by było mieć drugą córunię:-)

reklama
Tynka to za miesiąc znów dwa torty (albo jeden podzielony na pół):tak:

Robicie jakąś imprezę Dzieciaczkom, czy obejdzie się bez większego echa? U nas chyba tylko kawka i torcik, nie mam siły znów przygotowywać imprezy.

Tynka dziewczynki piękne jak zawsze !! Pierwsze zdjecie jakie otwozyłam to te jak sa usmarowane kremem (chyba) a moja Sandra i męzuś pytaja mnie gdzie ja byłam z Julcią i co to za dziewczynka na zdjeciu obok Julci:tak::-):rofl2: haha niewiezyli mi ze to nie nasza,dopiero jak sie przyjzeli:-D:-D:-D

Jeszcze raz dziękuję wam za tak słodkie komplementy na temat mojego Witka :-D:-D:-D:-D

tyneckie rozwalają mnie zawsze :-) normalnie niby podobne ale jak ogien i woda :-) tatuś i mamusia w miniaturce :-) ale stroją się po mamie :-p

Świetne porównanie tych dwóch panienek :tak: Jak patrzyłam na ich zdjęcia to też stwierdziłam, że są do siebie bardzo podobne, a jednak takie różne :tak:;-):-D Tynka, masz boskie córki :-D:-D:-D:-D

obawiam sie ze spółdzielnia mieszkaniowa wręczyła by nam najaz eksmisji:-D

Dobrze, że w sezonie zimowym nie wolno przeprowadzać eksmisji :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Xmamuśka, to chyba o czymś świadczy, prawda? ;-):-D:-p

reklama
Slodkie zdjecia.
Witus bomba, super pomocnik. Moze wyrosnie z Niego jakis cukiernik. :-D Robert jakos nie za bardzo chce pomagac w kuchni, ale to moze dlatego, ze tez nie widzi wlaciwie nic co sie dzieje na blacie szafek, a stolu w kuchni nie mamy.
Filip :szok::szok: nie no. Zawal pewny jakbym zobaczyla cos takiego u Roberta. :baffled: No ale Elu Ty to juz chyba jestes najbardziej z nas wszystkich przyzwyczajona do takich widokow. :tak::-D
Tynka te Twoje kobietki za kazdym razem mnie "rozwalaja" :-D W koncu Mikolaj byl, to jak One mialy spac? ;-)

Do góry