reklama
to nie oponka, tylko plażowe dmuchane kółko do pływaniateż żarcikFotomodelka? No coś Ty, nie z tą oponką.
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Emilka w kitkach boska
Mati bez kitek też boski, ale loki pierwsza klasa:-)
Martucha z Nikusiem wyglądacie super
A tak się bawił dzisiaj Antoś na balkonie:-)
A po skonczonej zabawie wylał całą wodę piętro niżej... babci na balkon
Mati bez kitek też boski, ale loki pierwsza klasa:-)
Martucha z Nikusiem wyglądacie super
A tak się bawił dzisiaj Antoś na balkonie:-)
A po skonczonej zabawie wylał całą wodę piętro niżej... babci na balkon
Załączniki
T
tynka
Gość
Antosiowa mniejszej miski nie było ???????????;-)
Widać , że mały miał frajdę no i fajnie , ze babcia pod wami mieszka bo moja sąsiadka jest kobieta cierpliwa ale woda to by chyba nie przeszła
Widać , że mały miał frajdę no i fajnie , ze babcia pod wami mieszka bo moja sąsiadka jest kobieta cierpliwa ale woda to by chyba nie przeszła
MamaAntosia
Tam są super mega mocne szyby;-)... tak mnie zapewnia mój małż, a ja wciąż nie moge sie do nich przekonać... taka babska strachliwośćAntoś pierwsza klasa, ale w pierwszej chwili mnie zamurowało, myślałam, że tam nie masz zadnego zabezpieczenia
MamaAntosia
Bo ja chciałam, żeby on sobie łapkami pochlapał, a on tam wlazł z kopytami, w szoku byłam, że sie tam zmieścił.Antosiowa mniejszej miski nie było ???????????;-)
Kupilismy na allegro basen i czekam aż przyjdzie, to przeniesiemy sie do ogrodu... będzie trochę większy od tej miski
reklama
K
konto usuniete
Gość
Antos super wyglada i wasz balkon tez choc mialam na poczatku takie wrazenie jak Lorien:-)
ale przynajmniej Antos ma na co popatrzec bo u nas na balkonie "betonowo i szczebelkowo" ;-)
i dziekujemy wszystkim za komentarzyki
ale przynajmniej Antos ma na co popatrzec bo u nas na balkonie "betonowo i szczebelkowo" ;-)
i dziekujemy wszystkim za komentarzyki
Podziel się: