reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Martucha z Ciebie to dopiero ekstra laska, a Nikuś prawdziwy przystojniacha - poczekaj chwile i zacznie Ci do dziewczyn uciekać:-D.

reklama
wow ile nowych zdjec:szok:
Lorien Emilka ma poprostu cudne te loczki;-)
Tikus....DZIEKUJE;-)....Mateuszek juz wielgasny:szok:,ma fantastyczna urode:-D:-D....i te wloski:-D:-D:-D,

Martucha ale z ciebie laska:szok:,piekne zdjecia z urlopu:tak:

Emilka w kitkach boska:-D:tak:
Mati bez kitek też boski:-p, ale loki pierwsza klasa:-)
Martucha z Nikusiem wyglądacie super:tak:

A tak się bawił dzisiaj Antoś na balkonie:-)
A po skonczonej zabawie wylał całą wodę piętro niżej... babci na balkon:-D

Załączniki

• DSCF2121.JPG
    DSCF2121.JPG
    172,4 KB · Wyświetleń: 45
  • DSCF2122.JPG
    DSCF2122.JPG
    191,3 KB · Wyświetleń: 34
  • DSCF2123.JPG
    DSCF2123.JPG
    114,5 KB · Wyświetleń: 34
  • DSCF2124.JPG
    DSCF2124.JPG
    190 KB · Wyświetleń: 55
Antosiowa mniejszej miski nie było ???????????;-):-p:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Widać , że mały miał frajdę no i fajnie , ze babcia pod wami mieszka bo moja sąsiadka jest kobieta cierpliwa ale woda to by chyba nie przeszła :rofl2:

Antosiowa mniejszej miski nie było ???????????;-):-p:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Widać , że mały miał frajdę no i fajnie , ze babcia pod wami mieszka bo moja sąsiadka jest kobieta cierpliwa ale woda to by chyba nie przeszła :rofl2:
Bo ja chciałam, żeby on sobie łapkami pochlapał, a on tam wlazł z kopytami:-p, w szoku byłam, że sie tam zmieścił:szok::-D.
Kupilismy na allegro basen i czekam aż przyjdzie, to przeniesiemy sie do ogrodu... będzie trochę większy od tej miski:-p:rofl2::-D

reklama
Antos super wyglada i wasz balkon tez choc mialam na poczatku takie wrazenie jak Lorien:-)
ale przynajmniej Antos ma na co popatrzec bo u nas na balkonie "betonowo i szczebelkowo" ;-)

i dziekujemy wszystkim za komentarzyki:rofl2:

Do góry