reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Martucha z Ciebie to dopiero ekstra laska, a Nikuś prawdziwy przystojniacha - poczekaj chwile i zacznie Ci do dziewczyn uciekać:-D.

reklama
wow ile nowych zdjec:szok:
Lorien Emilka ma poprostu cudne te loczki;-)
Tikus....DZIEKUJE;-)....Mateuszek juz wielgasny:szok:,ma fantastyczna urode:-D:-D....i te wloski:-D:-D:-D,

Martucha ale z ciebie laska:szok:,piekne zdjecia z urlopu:tak:

Emilka w kitkach boska:-D:tak:
Mati bez kitek też boski:-p, ale loki pierwsza klasa:-)
Martucha z Nikusiem wyglądacie super:tak:

A tak się bawił dzisiaj Antoś na balkonie:-)
A po skonczonej zabawie wylał całą wodę piętro niżej... babci na balkon:-D

Załączniki

• DSCF2121.JPG
    DSCF2121.JPG
    172,4 KB · Wyświetleń: 48
  • DSCF2122.JPG
    DSCF2122.JPG
    191,3 KB · Wyświetleń: 36
  • DSCF2123.JPG
    DSCF2123.JPG
    114,5 KB · Wyświetleń: 37
  • DSCF2124.JPG
    DSCF2124.JPG
    190 KB · Wyświetleń: 58
Antosiowa mniejszej miski nie było ???????????;-):-p:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Widać , że mały miał frajdę no i fajnie , ze babcia pod wami mieszka bo moja sąsiadka jest kobieta cierpliwa ale woda to by chyba nie przeszła :rofl2:

Antosiowa mniejszej miski nie było ???????????;-):-p:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Widać , że mały miał frajdę no i fajnie , ze babcia pod wami mieszka bo moja sąsiadka jest kobieta cierpliwa ale woda to by chyba nie przeszła :rofl2:
Bo ja chciałam, żeby on sobie łapkami pochlapał, a on tam wlazł z kopytami:-p, w szoku byłam, że sie tam zmieścił:szok::-D.
Kupilismy na allegro basen i czekam aż przyjdzie, to przeniesiemy sie do ogrodu... będzie trochę większy od tej miski:-p:rofl2::-D

reklama
Antos super wyglada i wasz balkon tez choc mialam na poczatku takie wrazenie jak Lorien:-)
ale przynajmniej Antos ma na co popatrzec bo u nas na balkonie "betonowo i szczebelkowo" ;-)

i dziekujemy wszystkim za komentarzyki:rofl2:

Do góry