reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Super Martuchaa, Nikuś w końcu w swoim żywiole, a ty nie narzekaj, myślisz, że mój to grzecznie wraca do domu :baffled::-D, no i więcej fotek jak się patrzy w stronę aparatu proszę :tak:

reklama
Lorien dzieki własnie sciagam program, sklonowana Emi swietna, aswoja droga to wyobrazacie sobie posiadanie takich czworaczkow bo ja absolutnie nie:-D.

No i dopiero zobaczylam naszego Nikusia (Twojego Martucha bo mamy dwoch) widac ze szcześliwy chłopina bez tych zbednych 20 kg - wreszcie

Geperty Antosiowa chłopaki super :tak:
Piwo u nas też było na fali :sorry2: Emila aż się trzęsła jak widziała butelkę w Pawła rękach .............. jak pił w kuflu i jej nie chciał dać to wrzucała smoczek :baffled:

Dzieciaczki jak zwykle super Nikus bez tego gipsu odzyl, Fajnie ze nie zapomnial jak sie siedzi. Teraz musi sobie przypomniec jak sie chodzi. Lorien w tych mleczach boska mala ksiezniczka:tak::tak::tak::tak:

hurtem stwierdzam - wszystkie dzieciaki Super!
Najwiesze graty dla Nikusia Martuchy za zrzucenie 20 kg w jeden dzien! :-D

dziękujemy dziekujemy:-):-D:-D a właśnie zapomniałam go wrzucić na wage i sprawdzić jak sprawa wyglada wagowo, jak wstanie to zobaczymy ile teraz waży:tak:

reklama
Olaboga:szok:, ile zdjęć!!! Już zapomniałam, co miałam napisać. Wszystkie styczniaki kochane, teraz jak się ciepło zrobiło to zdjęcia śliczniutkie na łonie natury można porobić:tak:. Lorien, napiszesz mi jeszcze raz w jakim to programie można takiego klona zrobić:-p:-D. Wiem, gapa ze mnie, możesz mnie pokrzyczeć:-D.

Do góry