reklama
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
Lorien dzieki własnie sciagam program, sklonowana Emi swietna, aswoja droga to wyobrazacie sobie posiadanie takich czworaczkow bo ja absolutnie nie.
No i dopiero zobaczylam naszego Nikusia (Twojego Martucha bo mamy dwoch) widac ze szcześliwy chłopina bez tych zbednych 20 kg - wreszcie
No i dopiero zobaczylam naszego Nikusia (Twojego Martucha bo mamy dwoch) widac ze szcześliwy chłopina bez tych zbednych 20 kg - wreszcie
T
tynka
Gość
Geperty Antosiowa chłopaki super
Piwo u nas też było na fali Emila aż się trzęsła jak widziała butelkę w Pawła rękach .............. jak pił w kuflu i jej nie chciał dać to wrzucała smoczek
Piwo u nas też było na fali Emila aż się trzęsła jak widziała butelkę w Pawła rękach .............. jak pił w kuflu i jej nie chciał dać to wrzucała smoczek
K
konto usuniete
Gość
dziękujemy dziekujemy:-) a właśnie zapomniałam go wrzucić na wage i sprawdzić jak sprawa wyglada wagowo, jak wstanie to zobaczymy ile teraz waży
reklama
A
ania_zywa
Gość
Olaboga, ile zdjęć!!! Już zapomniałam, co miałam napisać. Wszystkie styczniaki kochane, teraz jak się ciepło zrobiło to zdjęcia śliczniutkie na łonie natury można porobić. Lorien, napiszesz mi jeszcze raz w jakim to programie można takiego klona zrobić. Wiem, gapa ze mnie, możesz mnie pokrzyczeć.
Podziel się: