reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
ooo ile super foteczek!!
Lorien fajna sprawa z tym rowerem, że ja no to nie wpadłam:zawstydzona/y: i super weekendzik mieliscie widze:tak:
Dominik jaki pomysłowy:rofl2::rofl2: juz mu się znudziło normalne jeżdzenie:-p:-):-)

Jeremix i Błażejek śliczne chłopaki:tak:

Lorien, Zdjecie w mleczzach z zeszlego roku faktycznie fajne w porownaniu do tegorocznych. ja tez czesto ogladam zdjecia Julki i nie moge sie nadziwic jak dzieci szybko rosna. Super zdjecie w podpisie masz, w jakim programie zrobiłaś?
To nie w podpisie, tylko tak wstawiłam. To jest kolaż z programu Picasa.
No i dziękuję, rzeczywiście te nasze bąki już takie duże!

ja też dzisiaj wrzucę Nikusia z wypadu na łono natury
czekamy..... :-D

a To nasze fotki z naszego wczorajszego spacerki
Marita Błażejek jest rewelacyjny, kawał faceta z niego!!!

Lorien fajna sprawa z tym rowerem, że ja no to nie wpadłam:zawstydzona/y: i super weekendzik mieliscie widze:tak:
Oj tak, było bardzo miłe, więcej takich :laugh2:

Coś Ty, banał.
To program do przeglądania fotek a kolaż jest przy okazji. Pobierzesz go stąd
Picasa

A tutaj mam coś takiego....... :-)
Albo takie ;-)
nowy3kompresspq6.jpg

Załączniki

• Nowy-2kompress.jpg
    Nowy-2kompress.jpg
    185,4 KB · Wyświetleń: 34
Slodziaczki... wszystkie maluchy pokolei po schrupania. Czekam na wiecej zdjec. Ja jakos ostatnio zaniedbalam ich robienie, ale obiecuje poprawe, zabiore aparat na spacerek i podgonie troche. :tak:

reklama
Tika, Mati prześliczny:-) i jak piasek pięknie pałaszuje:-D. Antos też już miał spotkanie z piaskownicą i jedzenie piasku obowiązkowo też sie odbyło:-D. Zreszta on zjada wszystko, co znajdzie, trawke, ziemię i potem otwiera dzioba, żeby mu to wszystko powyjmować z buźki:-D

Lorien, bombowe to zdjęcie z czterojajeczną Emilką, super:tak::-)

Błażejek jaki świetny wesoły facet, wszędzie mu się buźka śmieje:-D

A ja wkleję tylko jedną fotkę z wczoraj, bo reszte mi gdzies wcięło:baffled:
Tak wygląda umorusany Antol:-D (na kolanie rozpaćkany danonek)

Do góry