reklama
K
konto usuniete
Gość
ooo ile super foteczek!!
Lorien fajna sprawa z tym rowerem, że ja no to nie wpadłam i super weekendzik mieliscie widze
Dominik jaki pomysłowy juz mu się znudziło normalne jeżdzenie:-):-)
Jeremix i Błażejek śliczne chłopaki
Lorien fajna sprawa z tym rowerem, że ja no to nie wpadłam i super weekendzik mieliscie widze
Dominik jaki pomysłowy juz mu się znudziło normalne jeżdzenie:-):-)
Jeremix i Błażejek śliczne chłopaki
To nie w podpisie, tylko tak wstawiłam. To jest kolaż z programu Picasa.Lorien, Zdjecie w mleczzach z zeszlego roku faktycznie fajne w porownaniu do tegorocznych. ja tez czesto ogladam zdjecia Julki i nie moge sie nadziwic jak dzieci szybko rosna. Super zdjecie w podpisie masz, w jakim programie zrobiłaś?
No i dziękuję, rzeczywiście te nasze bąki już takie duże!
czekamy.....ja też dzisiaj wrzucę Nikusia z wypadu na łono natury
Marita Błażejek jest rewelacyjny, kawał faceta z niego!!!a To nasze fotki z naszego wczorajszego spacerki
Oj tak, było bardzo miłe, więcej takichLorien fajna sprawa z tym rowerem, że ja no to nie wpadłam i super weekendzik mieliscie widze
K
konto usuniete
Gość
Lorien jestem pod wrażeniem też zaraz przejrze ten program
a to zdjęcie wyżej rewelacja(czworaczki jednojajowe)
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Slodziaczki... wszystkie maluchy pokolei po schrupania. Czekam na wiecej zdjec. Ja jakos ostatnio zaniedbalam ich robienie, ale obiecuje poprawe, zabiore aparat na spacerek i podgonie troche.
dzięki Martuchaa w Picasie było zrobione tylko to wcześniejsze. To robiłam w innym programie, ale tutaj trzeba już pokombinować.Lorien jestem pod wrażeniem też zaraz przejrze ten program
reklama
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Tika, Mati prześliczny:-) i jak piasek pięknie pałaszuje. Antos też już miał spotkanie z piaskownicą i jedzenie piasku obowiązkowo też sie odbyło. Zreszta on zjada wszystko, co znajdzie, trawke, ziemię i potem otwiera dzioba, żeby mu to wszystko powyjmować z buźki
Lorien, bombowe to zdjęcie z czterojajeczną Emilką, super:-)
Błażejek jaki świetny wesoły facet, wszędzie mu się buźka śmieje
A ja wkleję tylko jedną fotkę z wczoraj, bo reszte mi gdzies wcięło
Tak wygląda umorusany Antol (na kolanie rozpaćkany danonek)
Lorien, bombowe to zdjęcie z czterojajeczną Emilką, super:-)
Błażejek jaki świetny wesoły facet, wszędzie mu się buźka śmieje
A ja wkleję tylko jedną fotkę z wczoraj, bo reszte mi gdzies wcięło
Tak wygląda umorusany Antol (na kolanie rozpaćkany danonek)
Podziel się: