reklama
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Nikuś - człowiek z lasu... super fotki, nawet nocleg mieliście w lesie
geperty
Mamy styczniowe 2007 Kasia Mamusia Nikusia
i ostatnie, ze wstydem przyznam, że Nikuś jak widzi butelkę od piwa to aż się trzęsie, żeby mu ją dać, zawsze szyjkę wylizuje , ciekawe po kim on to ma
Załączniki
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Geperty, u nas z piwem to samo, tatuś sie spokojnie napić nie może, bo syn histerie urządza. Ale z tego co wiem, to chyba wszystkie dzieci lubią piwo, bynajmniej ja tylko takie znam
K
konto usuniete
Gość
Antoś jaki mały gangster:-) i tak jak napisała geperty też bym nie zauważyła tego danonka
geperty jak wam zazdroszcze tego wypadu do lasu i faktycznie praktyczne te kojce:-) a Nikuś słodziak i z ciebie też fajna mamuśka
a ja wam wklejam mojego siedzacego syna w piaskownicy!! ostatni raz z nim poszłam bo nie chciał wyjść i zrobił scene na całe osiedle
geperty jak wam zazdroszcze tego wypadu do lasu i faktycznie praktyczne te kojce:-) a Nikuś słodziak i z ciebie też fajna mamuśka
a ja wam wklejam mojego siedzacego syna w piaskownicy!! ostatni raz z nim poszłam bo nie chciał wyjść i zrobił scene na całe osiedle
K
konto usuniete
Gość
no właśnie ta nóżke to cały czas trzyma prostą, jak próbuje raczkować, siedzi itd .... nawet śpi dalej na plecach nieruchomo a kiedyś się wiercił cały czas ... ale pocieszam się że to pierwszy dzień i że z każdym nastepnym bedzie lepiej
kurde dziewczyny jakbyście widziały jak on się cieszył że może siedzieć, przekręcać się normalnie ... aż sie tak fajnie mi zrobiło
kurde dziewczyny jakbyście widziały jak on się cieszył że może siedzieć, przekręcać się normalnie ... aż sie tak fajnie mi zrobiło
reklama
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
Umorusany Antos boski
Nikus śiwetny chłopczyk i do Ciebie Geperty podobny, zdjecia super, zwlaszcza te z łona, ale po co wam to łozko na spacerku było?
No bardzo ciekawe
Nikus śiwetny chłopczyk i do Ciebie Geperty podobny, zdjecia super, zwlaszcza te z łona, ale po co wam to łozko na spacerku było?
zawsze szyjkę wylizuje , ciekawe po kim on to ma
No bardzo ciekawe
Podziel się: