reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Antosiowa jakbyś się nie chwaliła, to by nikt nie zauważył, że brudny ;-):-D

Sypnę Wam teraz troszkę zdjęć, najpierw z piątku koło domu:

Załączniki

• 32.JPG
    32.JPG
    178,8 KB · Wyświetleń: 20
  • 33.JPG
    33.JPG
    183,6 KB · Wyświetleń: 19
  • 34.JPG
    34.JPG
    121,4 KB · Wyświetleń: 18
  • 35.JPG
    35.JPG
    185,8 KB · Wyświetleń: 18
reklama
A to z łona :-D

Załączniki

• 36.JPG
    36.JPG
    165,5 KB · Wyświetleń: 24
  • 37.JPG
    37.JPG
    140,9 KB · Wyświetleń: 18
  • 39.JPG
    39.JPG
    191,7 KB · Wyświetleń: 16
  • 38.JPG
    38.JPG
    137,7 KB · Wyświetleń: 18
  • 40.JPG
    40.JPG
    133,4 KB · Wyświetleń: 19
i ostatnie, ze wstydem przyznam, że Nikuś jak widzi butelkę od piwa to aż się trzęsie, żeby mu ją dać, zawsze szyjkę wylizuje :zawstydzona/y:, ciekawe po kim on to ma :confused::-D:-D:-D

Załączniki

• 41.JPG
    41.JPG
    144,6 KB · Wyświetleń: 19
  • 42.JPG
    42.JPG
    203,4 KB · Wyświetleń: 16
  • 43.JPG
    43.JPG
    121,7 KB · Wyświetleń: 18
  • 44.JPG
    44.JPG
    141,7 KB · Wyświetleń: 16
  • 45.JPG
    45.JPG
    119,8 KB · Wyświetleń: 15
Geperty, u nas z piwem to samo:zawstydzona/y:, tatuś sie spokojnie napić nie może, bo syn histerie urządza:wściekła/y:. Ale z tego co wiem, to chyba wszystkie dzieci lubią piwo, bynajmniej ja tylko takie znam:-p:rofl2:

Geperty Nikuś super, wypad mieliście ekstra, a z tym piwem, to u nas idento!

Dzięki, rzeczywiście takie czworaczki, to szok!!!!!!!!!:-):-)

Antoś jaki mały gangster:-):tak: i tak jak napisała geperty też bym nie zauważyła tego danonka:-D:-D

geperty jak wam zazdroszcze tego wypadu do lasu i faktycznie praktyczne te kojce:-):tak: a Nikuś słodziak i z ciebie też fajna mamuśka:tak::tak:

a ja wam wklejam mojego siedzacego syna w piaskownicy!!:sorry2: ostatni raz z nim poszłam bo nie chciał wyjść i zrobił scene na całe osiedle:dry::wściekła/y:

nikopiaskownicahs2.jpg

no właśnie ta nóżke to cały czas trzyma prostą, jak próbuje raczkować, siedzi itd .... nawet śpi dalej na plecach nieruchomo a kiedyś się wiercił cały czas ... ale pocieszam się że to pierwszy dzień i że z każdym nastepnym bedzie lepiej:tak:

kurde dziewczyny jakbyście widziały jak on się cieszył że może siedzieć, przekręcać się normalnie ... :sorry2::sorry2: aż sie tak fajnie mi zrobiło:tak:

reklama
Do góry