reklama
A
ania_zywa
Gość
No no no, mój zięciunio jaki prezes na taczce.
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
K
konto usuniete
Gość
Powiem jedno: Antek wymiata:-)
Antosiowa ale ja chcę jeszcze zobaczyć ciebie i Kazika na zdjęciu!! wklej jakieś
Antosiowa ale ja chcę jeszcze zobaczyć ciebie i Kazika na zdjęciu!! wklej jakieś
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Wstydam się... nawet zdjęcia aktualnego nie mam
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Geperty ... super fotki :-)!!! Nikuś śliczny i robi przefajne minki i chyba podobny do Ciebie . A zdjęcia w lesie i łóżeczku obłędne
Martuchaa ... ale Niki się fajnie bawi tymi łopatkami i grabkami :-), widać że wypad do piaskownicy przypadł mu bardzo do gustu , teraz to już pewnie codziennie będziesz musiała piaskownice zaliczyć ;-). Słodziak z niego straszny, więc prosimy o więcej ...
Antosiowa ... Ty wiesz co ja myślę o Twoim małym przystojniaku ;-) nasz Antoś jest po prostu boski :-) ... no i ciekawe do kogo będzie podobna druga Twoja dzidzia ... co??? ;-)
Lorien ... fotki w podpisie świetne i te z czworaczkami też rewelacyjne ... no wreszcie odważyłaś się nam przyznać ile masz dzieci ;-). Zdolniacha z Ciebie z tą obróbką zdjęć
Martuchaa ... ale Niki się fajnie bawi tymi łopatkami i grabkami :-), widać że wypad do piaskownicy przypadł mu bardzo do gustu , teraz to już pewnie codziennie będziesz musiała piaskownice zaliczyć ;-). Słodziak z niego straszny, więc prosimy o więcej ...
Antosiowa ... Ty wiesz co ja myślę o Twoim małym przystojniaku ;-) nasz Antoś jest po prostu boski :-) ... no i ciekawe do kogo będzie podobna druga Twoja dzidzia ... co??? ;-)
Lorien ... fotki w podpisie świetne i te z czworaczkami też rewelacyjne ... no wreszcie odważyłaś się nam przyznać ile masz dzieci ;-). Zdolniacha z Ciebie z tą obróbką zdjęć
Nie będę krzyczeć, coś mnie gardło boliLorien, napiszesz mi jeszcze raz w jakim to programie można takiego klona zrobić. Wiem, gapa ze mnie, możesz mnie pokrzyczeć.
To co mam w podpisie robiłam w programie Picasa, a te klony to już trudniejsze w Corelu
Długo się nad tym zastanawiałam, ale w końcu prawda musiała poznać światło dzienneLorien ... fotki w podpisie świetne i te z czworaczkami też rewelacyjne ... no wreszcie odważyłaś się nam przyznać ile masz dzieci ;-). Zdolniacha z Ciebie z tą obróbką zdjęć
Dzięki Tika
Antosiowa ale masz czarującego syna w domku, rewelacyjny.
Również apeluję o Twoją fotkę
A
ania_zywa
Gość
Nie będę krzyczeć, coś mnie gardło boli
To co mam w podpisie robiłam w programie Picasa, a te klony to już trudniejsze w Corelu
W picasie to ja też umiem;-). O te klony chodzi, chyba w wolnej chwili zadzaiłam sobie w tym Corelu;-).
reklama
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Corel jest świetny ... ale nie za łatwy, za to ma prawie nieograniczone możliwości . Uwielbiam ten program ;-), ale teraz nie mam w ogóle czasu się nim bawić ;-)