reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
Geperty ... super fotki :-):tak:!!! Nikuś śliczny i robi przefajne minki :-D:tak: i chyba podobny do Ciebie :tak:. A zdjęcia w lesie i łóżeczku obłędne :-D:-D

Martuchaa ... ale Niki się fajnie bawi tymi łopatkami i grabkami :-), widać że wypad do piaskownicy przypadł mu bardzo do gustu :-D:-D, teraz to już pewnie codziennie będziesz musiała piaskownice zaliczyć :laugh2:;-). Słodziak z niego straszny, więc prosimy o więcej ... :tak:

Antosiowa ... Ty wiesz co ja myślę o Twoim małym przystojniaku :-p;-) nasz Antoś jest po prostu boski :-):tak: ... no i ciekawe do kogo będzie podobna druga Twoja dzidzia ... co??? :-D:-D:-D;-)

Lorien ... fotki w podpisie świetne :tak:i te z czworaczkami też rewelacyjne :-D:-D:-D ... no wreszcie odważyłaś się nam przyznać ile masz dzieci ;-):laugh2::laugh2:. Zdolniacha z Ciebie z tą obróbką zdjęć :tak:

Lorien, napiszesz mi jeszcze raz w jakim to programie można takiego klona zrobić:-p:-D. Wiem, gapa ze mnie, możesz mnie pokrzyczeć:-D.
Nie będę krzyczeć, coś mnie gardło boli :baffled::-p
To co mam w podpisie robiłam w programie Picasa, a te klony to już trudniejsze w Corelu

Lorien ... fotki w podpisie świetne :tak:i te z czworaczkami też rewelacyjne :-D:-D:-D ... no wreszcie odważyłaś się nam przyznać ile masz dzieci ;-):laugh2::laugh2:. Zdolniacha z Ciebie z tą obróbką zdjęć :tak:
Długo się nad tym zastanawiałam, ale w końcu prawda musiała poznać światło dzienne :laugh2:
Dzięki Tika :tak:

Antosiowa ale masz czarującego syna w domku, rewelacyjny.
Również apeluję o Twoją fotkę:tak:

Jejku, ale Antoś świetny jest i modna ma fryzure - tak jak moja Julka:-D (nie obraź sie) i ja rowniez apeluje o zdejecie małej dzidzi w brzuszku mamy:tak: oby to nie był KAziu:-D. Antosiwa nie daj sie prosic wklej zdjecie

reklama
Corel jest świetny :tak:... ale nie za łatwy, za to ma prawie nieograniczone możliwości :tak:. Uwielbiam ten program ;-), ale teraz nie mam w ogóle czasu się nim bawić :baffled: ;-)

Do góry