reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

ja nie twierdzę, że to wiedźma .... tylko ma problem a nie ma pomocnej dłoni .... póki co cały czas się trzyma ... czas pokaże

reklama
MariaOla my nie mówimy, że na wiedźmę nie wygląda, tylko na osobę z problemami alkoholowymi. Ale jak już pisałam, pozory mogą mylić. Może jeszcze się zmieni, ale to trudna i zawiła droga.

Żywa a po co Ci środek anty w postaci cebuli dopochwowej? Lepiej było ogóraski posadzić :-D:-D:-D
Hania bombowa, śliczna laleczka. Czyścić nosek umie rewelacyjnie, tylko trochę się nie kalkuluje :-D:-D:-D
Na działce prawdziwy wiosenny motylek :tak:

Hanulka śliczna jak zawsze, zdjecia na działce the best:tak:.
Żywa, a z ciebie to prawdziwy ogrodnik, albo ogrodniczka

Proszę sobie tutaj podśmi****ków nie urządzać. Wystarczy mi cebulka, gdzie ja bym niby tego kabaczka miała sobie wsadzić:-p, nie zmieści się:-D.

Geperty, bo u nas jest kwiecień plecień, co przeplata trochę zimy trochę lata:-p:-D. I to właśnie było to lato:-D.

Hanulka ślicznie wygląda:tak::tak: i zawsze jak oglądam te wasze fotki z działki to też chce:-(my tu mieszkamy w bloku i nawet nie będzie gdzie wyjść z Nikuniem:no::no: ciekawe czy drogie takie cuda??

Martucha, to fakt, działka to fajna sprawa, ale też trzeba się trochę napracować, zasiać, zasadzić, pielić chwasty, kopać, gracować, grabić, kosić trawę, ufff dużo tego:-D. Ale odpocząć też można, grilla zrobić, poleżeć na słonku, zawsze lepiej niż między blokami. teraz chcę kupić piaskownice i zamontować.
A czy drogie? Ciężko mi powiedzieć, ja kupowałam 6 lat temu, dałam 2tyś, ale ode znajomych. A teraz mój sąsiad sprzedał swoją działkę z altanką za 5tyś:szok:. Zależy w jakim stanie altana, jaka ziemia, ile metrów kwadratowych itp. Ale ja w życiu nie sprzedam swojej:-p:-D:rofl2:.

wiem,że jest dużo pracy dlatego ja bym tam miała samą trawe:-D:-D:-D u mnie chodzi o to żeby było gdzie sobie poleżeć na kocu(pod blokiem się nie położę chociaż trawa też jest hehe:-))no i właśnie ta piaskownica, jakiś basenik ehh żyć nie umierać:tak::tak: muszę się rozejrzeć;-)

reklama
Martucha, widać, że nigdy nie kosiłaś trawy:-D:laugh2::rofl2:. Jak sobie pomyślę, że znowu co 2 tygodnie będę musiała spędzać cały dzień z kosiarką to jestem chora:-p. Ja też mam większość działki obsianą trawą, tylko pare rządków na warzywa i kwiaty gdzieniegdzie. Także się kosi i kosi i końca nie widać:angry:. Jak chcesz możesz korzystać z mojej działki nieodpłatnie, w zamian za koszenie:-p, co Ty na to:-D?

Do góry