reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

O rany dopiero teraz zajarzylam,ze Tika wkleila juz zdjecia:sorry2:;-)Dzieki:blink:
Geperty to ja;-)
Martuchaa to nie od marchewki:-Dmoze mielismy jakiegos Wegra w rodzinie:rofl2:;-)
Tynka bez wina wiesz nawet do mnie nie przyjezdzaj :-D:-D:rofl2::blink:
Mariola Jeremix jest ekstra tylko czemu on jest taki duzy:angry::angry::-D;-)
Maja gacie naleza do meza Tiki,ktory sie niestety nie ujawnil na zadnym zdjeciu:angry::angry:;-)

reklama
Ooooooo Tika widzę że Mati zachwycony na początku starszą koleżanką Natalką :-D, ale potem olał sprawę (pewnie niedostępna była) i role się odwróciły. :rofl2:
Winko jest ale gdzie kieliszki? :-p
Martunia rzeczywiście ma ładną karnację.

Geperty na zdjęciu Skakanka i czyjeś nogi :tak:

Jeremix jak zwykle powala na kolana. I wykorzystuje starsze dziewczynki do powożenia rikszą :-D:-D:-D
I widzę że uczy się siusiania do kibelka :-p
Na fotce z Babcią w tej czapie rewelka! To jest Pani G? Chyba tak.

O już doczytałam, Skakanka udzieliła wyjaśnień :tak:

Skakanka z ciekawości zajrzałam ile ty masz lat i się zdziwiłam :szok:, bo wyglądasz jak nastoletnia opiekunka do dzieci, powaga :tak:. Gratulacje, naprawdę wygląd masz świetny :-).

Geperty hahaha:rofl2: no i dzieki jakos sie trzymam, konserwuje czerwonym polwytrawnym:rofl2::rofl2:dwa dni temu pewna babcia sie zapytala czy Marta to moja siostra:szok::szok:letka przesada haha:rofl2:
Lorien harmonogram na spotkaniach mamy z gory ustalony..punkt 1 robienie zdjec punkt 2 otwieranie i konsumowanie punkt 3 pozegnanie:-D;-)

Lorien ... tak to moja mama ... po czym poznałaś ?

Skakanka .... on jest raczej drobny, może tylko tak wyszedł na zdjęciu. Zresztą nie ma po kim być duży, bo my z mężem to też raczej kurduple (160 cm z hakiem)

Maja .... nie gra całymi dniami, on woli oglądać bajki i te w TV i książeczkowe

wszystkim dzięki dzięki po stokroć dzięki za wszelkie komplementy :zawstydzona/y::-p:blink:

Zdjecia super. Fajnie, ze znowu sie spotkalyscie, zawsze to jakies oderwanie sie od codziennosci.

Jeremi slodziak jak zawsze.

reklama
Do góry