reklama
A
ania_zywa
Gość
tylko nie zapomnij zabrać leżaka, bo u nas nie uświadczysz
Po leżak może wpaść do mnie po drodze.
K
konto usuniete
Gość
wezmę ręcznik, im niżej tym lepiej
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Napłodziłyście tego tutaj też tyle, że ;-)
A wracając do zdjęć to nasza Hanusia ... jest po prostu słodziusia :-)!!!. Śliczna z niej panienka ... a jaka szczęśliwa na tej działce :-)
... a nie chciała Ci Aniu czasem pomagać w sadzeniu cebulki??? .... bo przypuszczam, że Mateusz nie odpuściłby grzebania łapkami w ziemi
JeremiX ... boski chłopak!!! ... i wow jaką wypasioną ma perkusję SUPER :-)
A wracając do zdjęć to nasza Hanusia ... jest po prostu słodziusia :-)!!!. Śliczna z niej panienka ... a jaka szczęśliwa na tej działce :-)
... a nie chciała Ci Aniu czasem pomagać w sadzeniu cebulki??? .... bo przypuszczam, że Mateusz nie odpuściłby grzebania łapkami w ziemi
JeremiX ... boski chłopak!!! ... i wow jaką wypasioną ma perkusję SUPER :-)
A
ania_zywa
Gość
Tika, oczywiście że grzebała, nie wspomnę jaka potem brudna wracała do domu. Bo jeszcze wody nie włączyli na działkach. Co ja wsadzałam to ona przychodziła i wyjmowała cebule z ziemi, szła w inne miejsce i tam wsadzała.
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
... bo Ty wsadzałaś nie po jej myśli widocznie ... ale musi z niej być słodka pomocnica :-)Tika, oczywiście że grzebała, nie wspomnę jaka potem brudna wracała do domu. Bo jeszcze wody nie włączyli na działkach. Co ja wsadzałam to ona przychodziła i wyjmowała cebule z ziemi, szła w inne miejsce i tam wsadzała.
geperty
Mamy styczniowe 2007 Kasia Mamusia Nikusia
Ja z małżem, trochę ogródek dzisiaj porządkowaliśmy , a Nikuś się cichutko bawił za pergolą, jak go potem zobaczyłam to się przeraziłam , spodnie, buty, kurtka całe mokre i od błota, ręce czarne od ziemi, buzia też , ale miał przynajmniej trochę radochy :-). A ja się zabieram za renowację ogródka, a o poczynionych postępach będę informować na pogaduchach, bo nam trochę wątek odbiegł od tematu .
reklama
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Tez y mi sie marzyl ogrodek, ale niestet ynarazie nie ma szans. Te co sa kolo nas to sa przy drodze, a jak mam miec taki, to wole zadnego.
A z kolei te fajne sa tak daleko, ze trzeba by autem dojechac, a jak potem zrobimy grila czy cos to zawsze bedzie problem z powrotem do domu, bo wiadomo jak jest gril to i piwko. A nie mam zamiaru byc wiecznie poszkodowana. I tak juz prawie zawsze ja prowadze auto, ale tego to juz bym nie zmogla raczej.
A z kolei te fajne sa tak daleko, ze trzeba by autem dojechac, a jak potem zrobimy grila czy cos to zawsze bedzie problem z powrotem do domu, bo wiadomo jak jest gril to i piwko. A nie mam zamiaru byc wiecznie poszkodowana. I tak juz prawie zawsze ja prowadze auto, ale tego to juz bym nie zmogla raczej.