reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
antenka a kiedy tam nam wrzucisz Hubercika bo dłuuuugo go nie było( no chyba że akurat przegapiłam jak bylismy w szpitalu:sorry2:)
Nie przegapilas ale nie mam czasu wstawic tych zdjec moze w weekend bede miec chwilke to postaram sie wstawic pare.
Jeremix super a jaki muzykalny. Dziewczynki widze ze spotkanko znow bylo udane zazdraszczam.

Załączniki

• P1020405.JPG
    P1020405.JPG
    462,3 KB · Wyświetleń: 42
MariaOla, no teściowa rzeczywiście twarz ma przyjazną:tak:. Szkoda, że tylko to:sorry2:.

Ja dziś jestem w domu to wrzucę pare zdjęć Hani. Przepraszam, że na innych wątkach sie nie poudzielam, ale zaraz idę z Hanką na zakupy. Jutro jestem w pracy 12 godzin, to dopiero Wam dam popalić:-p:-D.

1. W piaskownicy.
2. Z koleżanką Wiktorią.
3. Z koleżanką ciąg dalszy.
4. Hania w swoim żywiole:rofl2:.

reklama
Żywa, Hanusia jak zawsze boska, ale powiedz ty mi, w jakim kraju ten Inowrocław leży, że tak ciepło u Was :confused:, chyba się przeprowadzę ;-):-).
A ta cebula to właśnie, jest ten dopochwowy środek antykoncepcyjny :-D:-D:-D.

Do góry