reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Antosiowa, synus udany i nie mow ze masz duzo obowiazkow w domu bo chyba wszystko Atos ci zrdobi, tytaj widac ze odkurza z wielkim zamilowaniem, a ty w tym czasie nic tylko odpoczywac:-D. Zdjecie pierwsze z tej drugiej serii (modlacy sie:-D) jest jak dla mnie przecudne.

reklama
Geperty ... Nikuś mały przystojniacha :tak::tak:... cudne ma te swoje czarujące oczki :-):-):-), oj będą panny wzdychać ... będą :-D:-D;-)

Ania_Z ... gratuluję słodkiego zwierzaczka, Hania musi być przeszczęśliwa :-):-)

Antosiowa ... no Antoś jak zwykle boski i powala chłopak na całego :-):tak:... a ta minka na drugim zdjęciu :-D:-D ... cud ... miód i orzeszki :-):tak::tak:Foty ... bomba!!!

antenka a kiedy tam nam wrzucisz Hubercika bo dłuuuugo go nie było( no chyba że akurat przegapiłam jak bylismy w szpitalu:sorry2:)

O następna dobra partia na męża się szykuję;-):-p:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

i rzeczywiscie swietny material na meza sprzata zmywa jeszcze naucz go gotowac i wszystkie tesciowe przyjma go z otwartymi rekami:-D:-D:-D:-D:-D

Uważajcie sobie co:-p, to Hani narzeczony:-p:rofl2:.

no i na meza faktycznie bylby idealny, tyle ze chyba Hania Zywej byla pierwsza

No, chociaż jedna zauważyła;-). Hania jak tylko zobaczyła Antosia na zdjęciu jak był malutki wiedziała, z to idealny kandydat na męża:-p.

reklama
Tika, dzieci mialy niezla zabawe, a nastepnym razem zapraszam do mnie bo od Skakanki to juz rzut beretem i mowie calkiem powaznie:tak:

Do góry