reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Nikuś wygląda rewelacyjnie i jaki z niego spryciula, że sam wchodzi i zjeżdża ze ślizgawki :-D:-D:-D:-D:-D

Antoś? Antoś? O kim mowa? ;-):-p Żartuję, ale przydałyby się jakieś zdjęcia naszego Antka, tak dla przypomnienia ;-):-D:rofl2:

O, mamy nowego styczniaka - Króliczka Hani ;-):-D:rofl2: Jak ja kocham takie małe milusie zwierzątka :-D:-D:-D:-D

reklama
Geprty, Nikus prawdziwy przystojniak, fajnie sie bawi na placu zabaw

A ja nawet nie mam kiedy wrzucić Antolkowych fotek:zawstydzona/y:, juz pewnie zapomniałyście jak wygląda

Antosiowa ja jeszcze pamietam, ale jak przez mgle wiec sie zmobilizuj i dawaj fotki Antoska:-D

o i Zywa ma nowe dziecko;-):-D, fajny kroliczek

No to macie

Załączniki

• DSCF0034.JPG
    DSCF0034.JPG
    94,7 KB · Wyświetleń: 30
  • DSCF0059.JPG
    DSCF0059.JPG
    209,6 KB · Wyświetleń: 33
  • DSCF2015.JPG
    DSCF2015.JPG
    116,5 KB · Wyświetleń: 33
  • DSCF2018.JPG
    DSCF2018.JPG
    75,9 KB · Wyświetleń: 30
  • DSCF2019.JPG
    DSCF2019.JPG
    157,3 KB · Wyświetleń: 29
Antosiek wymiata:-D:-D:-D:-D nie dość,że myje ci okna to jeszcze odkurza:no::no::no: :szok::szok::szok::-):-):-D

Super fotki, teraz to napewno na dlugo zapadnie mi w pamiec ta jego slodka buzka:tak::tak:

dokładnie - myje, sprząta, na półki wychodzi i jeszcze modlić się potrafi :tak::-D:-D:-D:-D
Niezła partia.
Antosiowa urósł Ci mężczyzna mały ;-)

reklama
Antos jak zwykle powala na kolana nasz maly akrobata i rzeczywiscie swietny material na meza sprzata zmywa jeszcze naucz go gotowac i wszystkie tesciowe przyjma go z otwartymi rekami:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry