reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Widzę, że Wasze dzieciaczki to już chodzą albo conajmniej raczkują. Moja Amelcia dopiero uczy się siadać. Może, to przez podzuszkę frejki, którą jej zdjeli dopiero miesiąc temu

Pierwsze lekcje siadania ....

na kolanach u cioci, a mamie puszcza oczko ;-)

W końcu siedzę sama ....

reklama
A co do włosków to dziękujemy :-), ale ostatnio zaczęły nam się z tyłu wycierać :angry::baffled::crazy:... a już myślałam, że nas to ominie ;-)

Titka ... nie mów ... Tobie też :szok: a miałaś taki piękny pukiel ;-):-D:-D:-D

Breta ..... co tak żadko się pokazujesz, chyba od rozdwojenia cię nie było .... mam nadzieję, że masz dobre usprawiedliwienie, bo dostaniesz żółtą kartkę ;-):tak:

Mateusz, Filip i Amelcia ......... pieknie rośniecie i sliczne z was pociechy

MariaOla, czasami bywam tu i ówdzie ale moja niunia zrobiła się strasznie "towarzyska" i już nie posiedzi sama. A poza tym jak ładna pogoda, to lepiej w parku, nad jeziorem czy w lesie niż przed kompem, prawda? ;-)
Dzis trochę dłużej pospała, (zwykle śpi w dzień po 15 minut) to weszłam na BB

Ps. Czy wasze dzieci wołają "mama"? Bo moja córcia z "mamy" zrobiła napis na dropsach i cały czas "mamamamamam" :)

Niestety ale moj synus oprocz tego ze glosno krzyczy i lubi piszczec przerazliwie nic nie chce mowic. Czasami mi sie wydaje ze mowi "nie" ale moze mi sie tylko wydaje?:sorry2:

Mi się wydaje, że mówi "daj" :-), ale niestety jest tylko "mamamam" i też głośno krzyczy, piszczy i wydaje różne dziwne dźwięki :tak:

To fakt, Amelcia jak zaczęła śmiać się w 2 m-cu, to do dzisiaj uśmieszek jej z buzi nie schodzi.....

Coś mi nie wyszło z tą fotką. A tak w ogóle to jak wklejacie tak duże zdjęcia?

Zobaczymy czy zrozumiałam :-)

Coś chyba nie tak robię :no:

Coś mi nie wyszło z tą fotką. A tak w ogóle to jak wklejacie tak duże zdjęcia?

... a próbowałaś wklejać zdjęcie przez załączniki wyświetlające się pod postem???? ... bo tak powinno to działać jeśli zdjęcie jest w formacie jpg i nie jest większe niż 781 KB :-), a jeśli jest większe to musisz go najpierw zmniejszyć w jakimś programie do obróbki zdjęć :tak:

reklama
Do góry