reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

I dobrze. Tu z reguły któraś z dziewczyn jest więc można pogadać. Najwięcej zaglądamy jednak z rana i wieczorkiem. Czytaj i pisz na wszystkich wątkach :tak::-D

reklama
Próbuje opluć mamę
p7253519rd3.jpg

O ja!!!!!!! jestem kierowcą!!!!!!!
p7253522ep9.jpg

bujam się. bujam
p7253556qy1.jpg

dobre piwko nie jest złe....
p7253589ay5.jpg

Też bym wkleiła zdjęcie Hanusi, ale niestety nie wiem jeszcze jak to się robi... :-(. Nadrobie zaległości i tu wróce, jak będę mądrzejsza o tą wiedzę:-).

reklama
a to my :-)

u cioci Michalka (mojej siostry na dzialce)

HEJ MALENKIE WSZYSTKIE JESTESCIE MOJE!! :-) :-)

ulubiona zabawka

hej CIOTECZKI :-)

zabawa z tatusiem, joł joł

a tak sobie siedze :-)

no to Was zasypalam :-) WIECEJ ZDJEC NA STRONCE PODAJ W PODPISIE :-) A NO I NOWE FILMIKI :-)

HEJ CHCE WAM COS POWIEDZIEC: Picasa Web Albums - Karolina - filmy

ALE ZE MNIE GADULA:-) (ZABAWA Z PILOTEM)
Picasa Web Albums - Karolina - filmy

Do góry