reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Tika alez slicznosci i jeszcze raz te wloski ma super. Widze ze Mateuszek tez uwaza siedzenie za nudne i chcialby juz chodzic;-)

... dokładnie Antenka :-D:-D :-D:tak:.

A co do włosków to dziękujemy :-), ale ostatnio zaczęły nam się z tyłu wycierać :angry::baffled::crazy:... a już myślałam, że nas to ominie ;-)

reklama
obejrzałam, zachwyciłam sie wami i waszymi skarbami.

to pokaze sie i ja :-)

my i Filip
wioska07_01.jpg

Filip w chodziku swojego taty
wioska07_07.jpg

siedzę
wioska07_11.jpg

idę
wioska07_13.jpg

wioska07_18.jpg

postój
wioska07_14.jpg

znowu siedzę
wioska07_16.jpg

wioska07_24.jpg

Dzieki dziewczyny:tak::happy2:........faktycznie bylo fajnie:-p
Monika jak to nie ma jedno jest;-):happy2:...............po prostu tatusiowie pstrykali nam foty bo to my bylysmy przeciez gwiazdami spotkania;-):-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Tylko że mi się nie wyświetliło to zdjęcie tatusiów :no: :-( A szkoda.

:-D:-D:-D:-D Mariola coz za trafny komentarz, jakbys "prawie" tam z nami byla;-)

Ona zawdze ma trafne komentarze ;-):-D A zdjęcia na prawdę extra. Widać, że wszyscy się dobrze dogadali i świetnie spędzili ze sobą czas :tak::-D Gratuluję tak owocnego spotkanka :happy2:

Mateusz świetnie wygląda, mały z niiego wiercipiętka ;-):-D

Elu Jak dawno nie było cię widać na zdjęciach, a tu cala rodzinka w komplecie. Filipek fajnie się porusza, a to ostatnie zdjęcie jest prześliczne. Podoba mi się ten chodzik po tatusiu, to taki mały "zabytek" ;-):-D

Elżbietka - Filipek jest strasznie słodki, a to ostatnie zdjęcie jest faktycznie najpiękniejsze :-)

Monika - ... zgadłaś hehe :-D;-)z Mateusza to straszny wiercipięta :-D

Tika-Mateuszek jest slodki,a to pierwsze zdjecie jest super.Mateuszek zrobil taka slodka mine,usteczka poprostu do calowania:tak::-D

Elzbietka-Filipek to juz duzy chlop:szok:,chodzik super,podobno te stare sa najbardziej wytrzymale.Najslodsze jest jednak to ostatnie zdjecie:tak:.Czekam z niacierpliwoscia kiedy wkleisz jakies do bloga:-D.

reklama
Do góry