reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
i jeszcze kilka:-D:elvis:z Warszawy i nastepne z Kazimierza...
nr 1 i 2 to wiadomo;-)
nr3 Wiatrakowo tam gdzie mieszkalismy w Kazimierzu
nr 4 rynek w K.
nr 5 ściana płaczu w K

dobra chyba juz starczy na dzis:sorry2:
nr 1,2,3 przed domkiem w Wiatrakowie (wszystko super ale brak miejsca do kąpania a upał był niemiłosierny<wściekły>)
nr 4 nasz pokój;-)
nr 5 pałac w Nałęczowie

Skakanka - dobrze, że już nas znowu lubisz :-D :-D;-) i że powklejałaś te wszystkie zdjęcia, bo są bombowe, aż przyjemnie się je ogląda - po prostu super, mi się cały czas dziub uśmiechał podczas oglądania :tak::-)
Dzieweczynki są boskie, widać, że chyba dobrze się rozumiały i te mniejsze i te większe :-);-)... no a mamusie też ślicznie wyglądają :tak:

1. "rodzinne" do ramki
2. daj pyska ;-)
3. Natalka, ale masz włoski :szok::-D
4. Tynka, ale twoje dziewczyny mają jeepa
5. obgadujecie wredzioły :rofl2: niech zgadnę!

Co do Wiatrakowa ... to strasznie tam sielsko - czarodziejsko. Ciekawa jestem czy dziewczynkom też się udzielił ten klimat ?
Widzę, że byliście w nowym budynku. Stary też ogądaliście. Naprawdę tan tak wygląda jak na stronie www. ... hę?
A fotka nr 5 z Wiatrakowa powala .... wyrodna matka z dziećmi ... na cmentarzychu :rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2: Powaliło mnie na łopaty .... Buziak dla ciebie .... heheehe

1. "rodzinne" do ramki
2. daj pyska ;-)
3. Natalka, ale masz włoski :szok::-D
4. Tynka, ale twoje dziewczyny mają jeepa
5. obgadujecie wredzioły :rofl2: niech zgadnę!

Co do Wiatrakowa ... to strasznie tam sielsko - czarodziejsko. Ciekawa jestem czy dziewczynkom też się udzielił ten klimat ?
Widzę, że byliście w nowym budynku. Stary też ogądaliście. Naprawdę tan tak wygląda jak na stronie www. ... hę?
A fotka nr 5 z Wiatrakowa powala .... wyrodna matka z dziećmi ... na cmentarzychu :rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2: Powaliło mnie na łopaty .... Buziak dla ciebie .... heheehe
:-D:-D:-D:-D Mariola coz za trafny komentarz, jakbys "prawie" tam z nami byla;-)
Stary budynek sie nei nadaje dla dzieci bo ma tak strome schody,ze az strach-ciezko mi bylo Natalke nawet zniesc na rekach. Gospodarz nas oprowadzil i opowiedzial jego historie, jest z 1900r zostal rozebrany i zbudowany prawie od z tego co sie jeszcze nadawalo. Zdjecia ze stronki nie klamia, moge spokojnie polecic ale trzeba byc przygotowanym na dosc wysokie ceny.Nasz pokoj mial jeszcze cene w miare bo nieduzy 45zl, wyzywienie tez dosc drogie 20 czy 25zl za obiad na miejscu a na miescie w restauracjach to juz w ogole sa nastawieni na turystow,ceny dosc wygorowane w Warszawie wyszedl nas taniej obiad.
Tika ciesze sie ze Ci sie podobaja zdjecia:-)

Gratulacje dziwczyny widac ze spotkanko sie udalo zdjecia super. Dobrze ze dziewczynki sie rozumialy i mialy zajecie ze soba.:-):-)

reklama
Tika alez slicznosci i jeszcze raz te wloski ma super. Widze ze Mateuszek tez uwaza siedzenie za nudne i chcialby juz chodzic;-)

Do góry