reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Nadia to mała strojnisia :tak:

Śpiący Antoś jest uroczy :-D

A Dominik ma niezłą radochę z tego bujania się. Skubany świetnie umie się bujać :szok::-D

Szkoda mi trochę tych włosków Filipcia :-( A le jak miał już za długie to robra decyzja Fogia :tak:

reklama
Nasze zdjecia z wizyty Skakanki:tak:
1. Nasze panny w kapieli
dsc0203fl6.jpg

2.Mamusie
dsc0223fc1.jpg

3. i tatusiowie

dsc0222sz0.jpg

4. Odpoczynek
dsc0235vm0.jpg

5. Moja Natalka
dsc0214tx2.jpg

6. I Martusia
dsc0216qj0.jpg

Pozostale musze wysepic od Skakanki:tak:

Elma - Nadusia to taka mała elegantka w tej pięknej sukieneczce :-):tak:.

Tynka - dziewczynki są świetne i zdjęcia też :-) no i widać, że spotkanie na szczycie było bardzo sympatyczne i miłe :-):tak:. Oczywiście czekamy na dlasze zdjątka, gdy je wysępisz od Skakanki ;-)

tynka fajowe zdjęcia. Dzieciaczki przesłodkie.
elma cud dziewczyna jak malina
Wracając do sprawy obcinania włosków Filipowi. Zrobiliśmy to, że tak powiem z zaskoczenia. Bez zbędnych ceregieli położyłam go na brzuszku i mimo, że łapa mi trochę latał (stresa miałam) postarałam się zrobić to jak najsprawniej i jak najszybciej póki synio zagapił się w TV.
xmamuśka wiem, że są takie przesądy ale no właśnie to tylko przesądy. Dla mnie najważniejsze było to, że Filipkowi jest gorąco w karczek, że ciągle te włoski mu się plączą i robią małe kołtunki, a przy czesaniu jest płacz.

Tynka Zdjęcia fajowe. Widać, że się wszyscy dogadali :-D Dziewczynki przeurocze, mamusie jeszcze ładniejsze. Tylko coś nie ma zdjęcia tatusiów. Czyżby je amba wcięła?

Dzieki dziewczyny:tak::happy2:........faktycznie bylo fajnie:-p
Monika jak to nie ma jedno jest;-):happy2:...............po prostu tatusiowie pstrykali nam foty bo to my bylysmy przeciez gwiazdami spotkania;-):-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Tynka .......... super fotki i spotkanko też .... a jak wam nocka minęła z takim babińcem ?
Może Skakanka sam coś wrzuci, przecież spowrotem nas lubi ;-)

reklama
Mariola wkleje jak mi Natalka pozwoli i nie bedzie na mnei wylazic jak siedze przy kompie i zajmie sie czyms sama:wściekła/y::wściekła/y:;-)
No a bylo fajnie u Tynki ale byloby jeszcze fajnie jakby nie bylo DZIECI;-)

Do góry