reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia ślubne mamuś styczniowych

Tika widzialam tylko to pierwsze w ramce u ciebie;-)a wtedy co wklejalas to pewnie cie jeszcze nie lubilam:-Di nie chcialam ogladac:-p;-)Wygladalas pieknie jak z zurnala:tak::szok:makijaz perfekcyjny i jeszcze powiesz,ze sama sobie robilas?:-D;-)Sebastian i ta limuzyna piekne uzupelnienie;-)i ta dziewczynka na rozowo tez;-)prawie jak Mati;-)tylko inny kolor wlosow;-)

reklama
Tikuś wyglądałaś bajecznie !!!

Martucha a ty sie nie dołuj, twój dzięn też nastąpi, ja też czekałam na to bardzo długo,i choc niewygladała tak ślicznie, bo niemiałam białej sukni,ani welonu, i wyglądałam jak wieloryb, to i tak zapamiętam ten dzień jako najpiękniejszy w moim życiu:tak: a wiec głowa do góry,jeszcze wlozysz suknie i poktoisz pięknego torta;-):-)

Jakie Wy niecierpliwe!! ale rozumiem, tez bym była, musze przysiasc i pozmniejszac rozdzielnosc, a to przy Gracjanku rowna sie wielki niewypał, cierpliwosci, prosze!!!!

Tika, wszystkie wiemy, że jesteś śliczna kobietka, ale w dniu ślubu wyglądałaś po prostu zjawiskowo, cos pięknego:tak:! a tak na marginesie, to twoje poprzednie zjęcia jakoś mi się nie wyświetlają....cieszę się więc, że dałaś powtórki;-)

Coyote, jak to się mówi- cierpliwośc popłaca, warto było troszkę poczekać na twoje ślubne fotki:tak:wyglądałaś prześlicznie, oboje wyglądaliście prześlicznie, no i miałaś fantastycznie dobraną suknię i fryzurkę:tak:pięknie, czekamy na cdn:tak::tak:

reklama
Tika :szok::szok::szok: ja chyba tez jakos przegapilam Twoje slubne zdjecia, albo zapomnialam jak na nich wygladaliscie. :sorry2::zawstydzona/y: Slicznie jak zawsze, a nawet bardziej, o ile to wogole mozliwe.

Coyote sliczne zdjecia. Bardzo podobaja mi sie sesje w plenerze. My mielismy u fotografa w studio, bo slub bralismy w polowie listopada. :baffled:

Do góry