reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia ślubne mamuś styczniowych

reklama
"Koniec i bomba, kto czytał ten trąba", pamiętam, że ja w liceum czytałam tą książkę i się na autora bardzo zdenerwowałam:angry::wściekła/y::angry::wściekła/y::-).

Dziewczynki ... widzę, że nam się tu następny gorący temat szykuje ... no cóż było żelazko .... może być .... i "TRĄBA" :-D:cool2::-D;-):-D

Ja wrócę jeszcze do tego żelazka, hihihihi

jak wy na to czas znajdujecie? Michas nie pozwala mi odejsc na krok, no i marudzi strasznie :-(

Ja prasuję wtedy jak Witek śpi, a że śpi w dzień mało i pół dnia mnie nie ma to zostaje mi tylko wieczór. Nie lubię mieć w szafie nie wyprasowanych rzeczy, nawet synka, bo czasem w ostatniej chwili zmieniam zdanie co do ubioru i nie mam już wtedy czasu na prasowanie.

A propos "ogórków" to ja zamierzam w weekend zabrać się za kiszenie 7 kg ogórków ;-):-D:rofl2:

Widzę, że i ogórki się wkradły niepostrzeżenie:-D.
Tika, ja dopiero dzisiaj się za to prasowanie wzięłam:tak:.
No dobra zamykam temat żelazkowy, teraz możemy o ogórkach;-). Ja nie kiszę:-p.

reklama
Dziewczyny czytam i podziwiam:shocked2:. Ja jeszcze prasuje ale o robieniu jakichkolwiem domowych prztworow nie ma mowy szkoda czasu do tego i tak mi nie wychodzi;-)

Do góry