reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia ślubne mamuś styczniowych

reklama
... aż miło MamoAntosia było zobaczyć, że Ty też jesteś :-);-).
Mnie czeka prasowanie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, żelazko już się grzeje, ale ja oczywiście ociągam się z tym niemiłosiernie i co chwilkę lookam na BB zamiast zacząć prasować :-D;-)

Oj u mnie też stosy do prasowania, może uda mi się męża zagonić wieczorem:tak:. Albo mu powiem żeby uspał Antosia, napewno wybierze prasowanie, bo uspać Okruszka to nie lada wyzwanie:-D.

Oj u mnie też stosy do prasowania, może uda mi się męża zagonić wieczorem:tak:. Albo mu powiem żeby uspał Antosia, napewno wybierze prasowanie, bo uspać Okruszka to nie lada wyzwanie:-D.

... hehehe :-D, aż zaczynam żałować, że Mateusz tak ładnie zasypia ;-), bo gdyby było inaczej to może mój mąż też wolałby prasowanie :-D:rofl::-D:rofl:.
Fajnie się masz MamoAntosia z tym prasującym mężczyzną :tak::-)

... hehehe :-D, aż zaczynam żałować, że Mateusz tak ładnie zasypia ;-), bo gdyby było inaczej to może mój mąż też wolałby prasowanie :-D:rofl::-D:rofl:.
Fajnie się masz MamoAntosia z tym prasującym mężczyzną :tak::-)
No fajnie fajnie, chociaż czasami wolałabym się zamienić:-D. Czasem dobrze zająć się czymś innym niż tylko opieką nad dzieckiem. Zawsze to jakaś odskocznia;-). Ale niech mu będzie, dzisiaj akurat mu nie zazdroszczę, bo prasowania jest od chol....y i ciut ciut :-D:-p

MamoAntosia - ... :-):-):-)
Karlam - do mnie na szczęście wpada mama codziennie :happy2:, gdyby nie przychodziła to też sobie za bardzo tego wszystkiego nie wyobrażam, bo mąż pracuje do poźnego popołudnia, a Mateuszek zaczyna być w ciągu dnia coraz bardziej wymagający, bo leżenie i siedzenie są już "be" .... gdyż najlepiej i najfajniej jest na wlasnych nóżkach zwiedzać świat np. przy pomocy mamy :tak:
Współczuję Ci bardzo, bo ja już zaczynam się bać tego co wkrótce będzie, patrząc na poczynania naszego szkraba ;-)

Karlam, ja z Antosiem też nie mam kolorowo. Mogę coś zrobić tylko wtedy jak on śpi. Inaczej nie da rady. Jedynie poodkurzać mogę, bo wtedy siedzi cicho i patrzy za odkurzaczem. A jak przestanie brzęczeć to zaczynają się marudy. A i jeszcze miksować mogę, bo też bziuczy i Antoś obserwuje z zainteresowaniem:-p:-D:tak::-);-).

A ja nie prasuję:-D:-D:-D:-D. Układam sobie wszystkie ubranka ładnie w szafkach a prasuje tuż przed ubraniem albo wyjściem! Jako samotna matka nie mogę sobie pozwolić na marnowanie tyyyyyle czasu, ile zajmuje prasowanie stosu rzeczy:-). Wystarczy mi już samo pranie i sprzątanie domu;-):-):tak:.

reklama
Do góry