reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia rosnących Marcjaniątek

Koncia no prosze jaka zdolna jestes;) a dziecku to nie wiele potrzeba do szczescia;)
Asco jaki on sodki,taki subtelny i te usteczka:)

reklama
Koncia- taka mała rzecz a cieszy dziecko:) Ale powiem ci ze to super pomysł z ta firanka:)

Asco- z tymi okularkami wygląda jak muszka CC:) hi hi slodko

Nowy Jaś tez bardzo uroczy chłopak- spózniona witam sie i ja:)

Olus- minki superaśne nic tylko pstrykac te fotki:)

To jeszcze coś z dzisiejszej sesji:-)

Hop na boczek! Trening czyni mistrza ;-) i piję bez pomocy mamy

Załączniki

• mmm 003.jpg
    mmm 003.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 71
  • mmm 006.jpg
    mmm 006.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 64
  • mmm 004.jpg
    mmm 004.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 60
IMG_2152.jpgIMG_8075.jpgIMG_8076.jpgIMG_2123.jpgIMG_8131.jpgIMG_2109.jpgIMG_8078.jpg
A oto moja Laurka
Pierwsza fotka, na zamowienie Ewi :)
POtem kuku po szczepieniu i ukochana podkowka na buzce.
Laurka wedruje po lozku, a w kolysce zawsze budzi sie gdzies na dole albo z boku, zdziwiona ze jej sie miejsce zmniejszylo

Asco -śliczny Jasiek!

koncia
- ja juz wszystko na fb napisałam:-D hihi:-)

tulip
- zdjęcie paszportowe super:-D słodzinka! A podkówka jest przecudna:-) Co prawda nie lubię jak mój mały płacze ale podkówki są urocze:-) a ta kołyska jest bombowa!

Tulip-Laurka jest boska, a podkówka rzeczywiście przeurocza:-)
Asco- Jaś ma całuśne usteczka:tak:
Koncia- z Maksia to już duży chłopak:-)

Koncia jaki samodzielny Maks:)
Tulipus jaka Laura jest sliczna,super ma włoski,a kolyska jest bombowa;)podkowka i usmiech rozbrajaja:)

reklama
Sliczne marcjatka
Tulip zdjecie malutkiej z buzka w podkowke, super

Futrzak Piotrus powaznie pozuje do zdjec, taki maly facecik

Koncia spryciulek z Maksa, my to chyba jeszcze dlugo poczekamy na przewroty

Asco sliczny chlopczyk

Do góry