reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia rosnących Marcjaniątek

DSC03094.jpgA to nasz Gabrys

Załączniki

• DSC03086.jpg
    DSC03086.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Izabela - fajny przystojniak, elegancik :tak:
Pinka - świetny fryz małego na trzecim zdjęciu :-) no i przepiękne zdjęcie ostatnie
Kasia, lokata, ola - dziewczyny śliczne :tak:

a mój leniwiec wreszcie zabiera się do pracy nad sobą, nawet głowę już do przodu ciągnie i siadać chce koniecznie:
3.3 chcę już siadać [1024x768].jpg
3.1 ćwiczę głowę 1 [1024x768].jpg

Izabela – ale przystojniak z Gabrysia;-)
Pinka – mój też z pieluszką szaleje, a potem z nią zasypia:tak: a ja muszę czekać na odpowiedni moment, żeby mu ją zabrać:tak: Zdjęcia Eryczka cudne:-)
Barbara – pięknie Córcia siada:tak:
Julia – super, ostatnie zdjęcie rewelacyjne:-)

Iza- Gabrys mi troszke mojego Ercia przypomina;-)
Barbra- jaka spryciula z córci siadać by już chciała he he
Julka- własnie ostatnia fotka rozwaliła mnie na atomy ha ha ha

magdzior mój sobie tą pieluszkę czy tez kocyk zakłada na samą buzię mąz to nazwya ( podduszaniem) i piszczy ze nie moze oddychać i trzeba mu zabrac pieluchę ha ha i za chwilę na nowo to samo

reklama
Pinka swietne zdjecie Eryka jak lezy na brzuszku, moj maly usypia tylko z pieluszka na glowie az sie wszyscy nadziwic nie moga

Kasia a Twoja Zosia w tych kropeczkach wyglada slodko

Barbra slodkie malenstwo, a z tego co widze na zdjeciu mamy taki sam bujaczek, tylko ze moj maly terrorysta za nic na swiecie nie chce w nim lezec

Julia super sesja zdjeciowa na wesolo

Do góry