reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia rosnących Marcjaniątek

DSC03094.jpgA to nasz Gabrys

Załączniki

• DSC03086.jpg
    DSC03086.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Izabela - fajny przystojniak, elegancik :tak:
Pinka - świetny fryz małego na trzecim zdjęciu :-) no i przepiękne zdjęcie ostatnie
Kasia, lokata, ola - dziewczyny śliczne :tak:

a mój leniwiec wreszcie zabiera się do pracy nad sobą, nawet głowę już do przodu ciągnie i siadać chce koniecznie:
3.3 chcę już siadać [1024x768].jpg
3.1 ćwiczę głowę 1 [1024x768].jpg

Izabela – ale przystojniak z Gabrysia;-)
Pinka – mój też z pieluszką szaleje, a potem z nią zasypia:tak: a ja muszę czekać na odpowiedni moment, żeby mu ją zabrać:tak: Zdjęcia Eryczka cudne:-)
Barbara – pięknie Córcia siada:tak:
Julia – super, ostatnie zdjęcie rewelacyjne:-)

Iza- Gabrys mi troszke mojego Ercia przypomina;-)
Barbra- jaka spryciula z córci siadać by już chciała he he
Julka- własnie ostatnia fotka rozwaliła mnie na atomy ha ha ha

magdzior mój sobie tą pieluszkę czy tez kocyk zakłada na samą buzię mąz to nazwya ( podduszaniem) i piszczy ze nie moze oddychać i trzeba mu zabrac pieluchę ha ha i za chwilę na nowo to samo

reklama
Pinka swietne zdjecie Eryka jak lezy na brzuszku, moj maly usypia tylko z pieluszka na glowie az sie wszyscy nadziwic nie moga

Kasia a Twoja Zosia w tych kropeczkach wyglada slodko

Barbra slodkie malenstwo, a z tego co widze na zdjeciu mamy taki sam bujaczek, tylko ze moj maly terrorysta za nic na swiecie nie chce w nim lezec

Julia super sesja zdjeciowa na wesolo

Do góry