reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia rosnących Marcjaniątek

Mój też łysol, z tyłu to w ogóle ma goły placek ;)

Rozmowa z Panem Jajo :D Zobacz załącznik 356060

Mamo nakryłaś mnie ;)Zobacz załącznik 356059

Mam cię zjem cię ;) Zobacz załącznik 356052

Podróżnik ;) Zobacz załącznik 356058
Zabawa na klacie u mamy ;) Zobacz załącznik 356057 Zobacz załącznik 356055 Zobacz załącznik 356054
Paluszki śmiechuszki ;) Zobacz załącznik 356053 Zobacz załącznik 356056
pencil.png

Ostatnia edycja:
reklama
Malina toz on zaraz wyrosnie z tego fotelika samochodowego;) super facet z niego:) i ten usmiech,achhhh:)
Ancia Wiktor słodki okruszek,a jak fajnie sie chowa za pielucha;)

No niestety Olcia, musieliśmy już wyciągnąć mu ten "zaplecek", bo już trzeba było mu głowę wciskać ;p Na 4 fotce ma jeszcze zaplecek, a na pierwszej już na luzaku ;) A giry i tak mu wystają hahaha A fotelik niby do 13 kilo hm.. chyba dla liliputków :/

Ty sie nie smiej z liliputkow;) bo moj liliputek to w tym foteliku bedzie jezdzic chyba z dwa lata;) ona nawet głowa nie dosiega do tego ''wałeczka'';)

Maya - Julian śliczny!!
Malinaa - Jaś też super i boskie miny robi, jak się pięknie uśmiecha, a oczka faktycznie fajne :-)
Ancia - Wiktor wstydniś skoro się tak zakrywa się pieluchą;-)
Magdzior - przystojniak z Pawełka i ma piękne duże oczęta!

A oto i moja śpiąca królewna, która już od małego mnie nie szanuje ;-) (zdj. 2)
śpię.jpgfuck.jpg

Ancia - czyżby z Wiktorka był taki śpioch?
Malina - z Jaśka niezły przystojniak;-), i wygląda zdecydowanie na starszego:-)
Barbara - ślicznie śpi Twoja Królewna:tak: mój na brzuszku to max 5 minut poleży i bunt, o spaniu nie ma mowy

ola - właśnie jakoś ją tak dziwnie wykrzywiło ;)
magdzior - moja na brzuchu lubi, czasem nawet się w ten sposób uspokaja. No i bąki w tej pozycji lecą jak szalone :D

reklama
Do góry