reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia rosnących Marcjaniątek

Mój też łysol, z tyłu to w ogóle ma goły placek ;)

Rozmowa z Panem Jajo :D Zobacz załącznik 356060

Mamo nakryłaś mnie ;)Zobacz załącznik 356059

Mam cię zjem cię ;) Zobacz załącznik 356052

Podróżnik ;) Zobacz załącznik 356058
Zabawa na klacie u mamy ;) Zobacz załącznik 356057 Zobacz załącznik 356055 Zobacz załącznik 356054
Paluszki śmiechuszki ;) Zobacz załącznik 356053 Zobacz załącznik 356056
pencil.png

Ostatnia edycja:
reklama
Malina toz on zaraz wyrosnie z tego fotelika samochodowego;) super facet z niego:) i ten usmiech,achhhh:)
Ancia Wiktor słodki okruszek,a jak fajnie sie chowa za pielucha;)

No niestety Olcia, musieliśmy już wyciągnąć mu ten "zaplecek", bo już trzeba było mu głowę wciskać ;p Na 4 fotce ma jeszcze zaplecek, a na pierwszej już na luzaku ;) A giry i tak mu wystają hahaha A fotelik niby do 13 kilo hm.. chyba dla liliputków :/

Ty sie nie smiej z liliputkow;) bo moj liliputek to w tym foteliku bedzie jezdzic chyba z dwa lata;) ona nawet głowa nie dosiega do tego ''wałeczka'';)

Maya - Julian śliczny!!
Malinaa - Jaś też super i boskie miny robi, jak się pięknie uśmiecha, a oczka faktycznie fajne :-)
Ancia - Wiktor wstydniś skoro się tak zakrywa się pieluchą;-)
Magdzior - przystojniak z Pawełka i ma piękne duże oczęta!

A oto i moja śpiąca królewna, która już od małego mnie nie szanuje ;-) (zdj. 2)
śpię.jpgfuck.jpg

Ancia - czyżby z Wiktorka był taki śpioch?
Malina - z Jaśka niezły przystojniak;-), i wygląda zdecydowanie na starszego:-)
Barbara - ślicznie śpi Twoja Królewna:tak: mój na brzuszku to max 5 minut poleży i bunt, o spaniu nie ma mowy

ola - właśnie jakoś ją tak dziwnie wykrzywiło ;)
magdzior - moja na brzuchu lubi, czasem nawet się w ten sposób uspokaja. No i bąki w tej pozycji lecą jak szalone :D

reklama
Do góry