reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia rosnących Marcjaniątek

reklama
AGNES - no nie wiem gdzie wy to wszyscy widzicie ale kazdy wlasnie widzi do mnie podobienstwo:) ale to fajnie ma po mnie pucate policzki:) kazdy mowi ze na mamusie podany:)

agnes dawaj fotki skoro prosimy na pewno nie takie straszne:) ;-)

futerko - a ty pokaz tego swojego kudlatka, bedziemy sie zakladac ktory ma wiecej wloskow:) ty jestes futerko to i on musi byc futerko:):-)

20110330_0081.jpg20110324_0122.jpgIMG_0404.jpg20110324_0125.jpgIMG_1172.jpgbuziak - mówisz i masz:-) ale twoje maleństwo jest większym kudłaczem i tak:-)

futerko - :-)ale ci rosnie maluch! a jak sie wyginac umie-skubaniec:) moj nie ma tyle silki bidulek bo mi pokarm zwraca:-(glowke podnosi ale nozek jeszcze nie umie... a odnosnie wloskow to bym nie powiedziala - chyba maja tyle samo tylko moj to ma juz masakrycznie dlugie i za 2 tyg to mu kucyka bede robic bo juz mu na karku sie kreca:):-D

Ostatnia edycja:
z tymi nóżkami to chyba jest tak że jak będzie miał silniejsze mięśnie do podnoszenia główki to nóg juz nie będzie podnosił:-) więc czekam kiedy będzie podnosił ta główkę...bo na razie to jak kładę go na brzuszku to w większości się denerwuje że nic nie może zrobić:-) jakby mógł to juz by się czołgał i machał główką na prawo i lewo:-D strasznie niecierpliwy jest...:-) a z pokarmem dojdziecie do normy:-) trzymam kciuki&&&

reklama
moj bez problemu glowke podnosi i rozglada sie po calym pokoju:-)ale tez na brzuszku nie lubi lezec na kocu na dywanie bo nie ma sie od czego odpychac nie to co u mamy na brzuchu:-) - zawsze sie od moich ud odpycha nogami i po mnie lazi:-D

Do góry