reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia rosnących Marcjaniątek

reklama
3502efc.jpg
2qddd2x.jpg
1054gia.jpg
2wp76a0.jpg
of0zn7.jpg

Krolewna rosnie jak na drozdzach:)

Masala ale śliczna królewna, widać ze uwielbia się kąpać:-)

Cat 2kg w 6 tygodni no nieźle Wam synuś rośnie:tak:

Masala- lalunia cudowna!!!!!!!!!!11

a ja musze sie pochwalic ze mój siłacz wczoraj po raz pierwszy jak go położyłam na brzuszek to sam przewrócił sie na plecki w tępie ekspresowym:-D:-D az sie wystraszylam

Pinka woow zdolny ten Wasz synuś:szok:, ani się obejrzysz a będzie chodził, mój tez kombinuje jak lezy na brzuszku, ale sam sie jeszcze nie przekręcił

Pinka woow zdolny ten Wasz synuś:szok:, ani się obejrzysz a będzie chodził, mój tez kombinuje jak lezy na brzuszku, ale sam sie jeszcze nie przekręcił

i Dawidek sie przekreci;-) ja to w szoku byłam bo z kolezanką obie stałysmy przy łóżeczku i ja widze ze on cos wyprawia bo zapierł sie jedną nogą a kumpela mówi nie no co ty on jest za mały zeby sie przewrócic z brzuszka na plecy ;-) ledwo co skonczyła wypowiedz on juz był na plecach ha ha niezłe miałysmy miny;-)

reklama
masala śliczna Amelka:-)
Pinka szok:szok: ale mały spryciarz z Eryka:tak: trzeba w takim razie uważać na te nasze smyki bo potrafią nieźle zaskoczyć swoimi umiejętnościami;-)

a ja po raz pierwszy od wyjścia ze szpitala 3 i pół tygodnia temu miałam okazję zważyć Zosię - wynik mnie zaskoczył 4775g a w dniu wypisu miała 3500g:szok:

Do góry