reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia rosnących Marcjaniątek

jakie śliczne dzieci! dawno nas nie było to i my sie pokazemy, Zuzia,10,5 miesiąca, bez zębów :( pozdrawiamy Ciocie Marcowe! IMAG0953.jpgIMAG0960.jpgIMAG0983.jpg

reklama
i troszkę Natki:

barszczyk czerwony jest pyszszszny!
DSC_0076.jpg

mama mi pożyczyła bransoletkę, babcia korale, jestem gotowa na imprezkę
DSC_0126.jpg

trochę narozrabiałam
DSC_0444.jpg

ale jestem twarda
DSC_0445.jpg

z przyjaciółkami kaczuchami
DSC_0541.jpg