reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia rosnących Marcjaniątek

Ola- uwielbiam Gosi foty z psem, są BOSKIE!
Patris- ale masz małego czytelnika:-)
Katjusza - Natka ma nieziemskie królestwo:-)

DSC_0083 - Kopia.JPGDSC_0091.JPG

A to dzisiejszy Jaśko:-)

Ostatnia edycja:
reklama
ja jak zwykle oglądam i od razu nie napiszę, a potem mega zaległości mam:zawstydzona/y: piękne są marcowe dzieciaczki, naprawdę, każde inne a zarazem wyjątkowe:-)
madziulka padam ze śmiechu:-D Twój Olaf też w krzesełku przysnął no nie? jest boski!!! a ten błękit oczu wow! córeczkę też macie śliczną!
krówkabordo "cud, miód i orzeszki" taki słodziak z Jaśka!
katjusza a jak się wyłożyła Natka w tym królestwie jak Kleopatra hi hi ale dużo ma zabawek:) zdjątko w baseniku rewelacja!
Zuza piękna strojnisia:) i ona już tak sama siedzi?? jestem w szoku!:szok:
Lumbelina jaki uroczy elegancki maluszek z Kubusia;-)
lokata prawdziwa Gwiazdeczka z Malwinki:-)
Kasia słodka Chichotka z Zosiaczka:tak:
wredniak szeroki uśmiech Gabrysi powala! super!
apistella ale ma długie włoski Łucja, za niedługo spineczki będą potrzebne:tak:
magdzior minki Pawełka bombowe - wygląda jak taki mały piracik:cool2:
Pinka urodzinowe fotki Wiki przepiękne - a po obejrzeniu Waszej wspólnej aż łza się w oku zakręciła:tak:
pabella a więc moja Hanka by skomentowała 1. zdjęcie - jaka tyci tyci, 2. zdjęcie - już urosła:-) prześliczna Gabrysia:-)
ola Gosia jak zwykle pełen wachlarz min i spojrzeń:) mała aktoreczka:-D a psinki oczywiście nie może zabraknąć na wspólnych zdjęciach - super!
patris z Kacperka rośnie intelektualista:) kochany jest!
Pinka ho ho ho kawaler Zosi pięknie rośnie:) te spojrzenie i ten fryz:-D przystojniaczek z Eryka:) a jakie koziołki z leżaczka fika - nie dziwię sie że się wystraszyłaś...
barbra piękna Majeczka:) pozycja na pieska przyjęta, za niedługo będziesz ją gonić hi hi
Mili Amelka i Oliwka to jak dwa cukiereczki:-)
agii ładny kawaler Ci rośnie z Kubusia!
wierka ale widać radość w oczkach Jammiego! :-) super masz synusia!!!
julia z Dominiczka też przystojniacha rośnie!

Ola - zdjęcia Małgosi jak zwykle boskie:-)
Patris - zdjęcie "wpatrzony" superowe, ciekawe czy Kacperek równie chętnie będzie sięgał po podręczniki szkolne hihi
Katjusza - wieczorne rozpieszczanie-zabawianie;-)
Krówkabordo - Jasiek jest prześliczny:-)
Madziulka - zmęczył się chłopak i zrobił sobie małą drzemkę;-)
Patik - o ile komentarzy, zaszalałaś dziewczyno:tak:

reklama
Krówkabordo- Jasko cudny:tak::tak: taki aniołek:-p
Madziulka- ja twojego małego podziwiam u ze w domu w sweterku chodzi skarpetkach i spodniach u nas nie ma szans tylko body krótki rękaw ewentualnie długi ale nic do tego:no::no: gole stopy i najlepiej bez spodni:-D

Do góry