reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia rosnących Marcjaniątek

Kati Natka taki mały wodnik szuwarek hi hi:-D a to kołoooo jest ogromne ha ha

Pabella- Gabi urocza dama:):-)

Lubelina- jaki Kubuś elegancik- ho ho:-);-)

Madzielka- śliczne dzieciaczki- he moja Oliwka robi tez takie mostki- tylko zamiast do przodu cofa sie do tyłu jak raczek:)

Lokata a Malwinka to nie cała mama??? Slodziaczek:):-)

Olus- jaka fajna gimnastyczka z Gosi:) i widze ze to tak jak u mnie- mata w innym miejscu a dzieci w innym ha:)

Kasia- Zosia prze urocza:)

Wredniak jaka piękna królewna w dodatki taki śmieszek:)

Zuza- fotka z Kubusiem super- oj widac ze Zuza go uwielbia:)

Ostatnia edycja:
reklama
katjusza ... śliczna z Natalki pływaczka! :-)
Milutek ... no podobno cała mama ... ale są ludzie którzy dostrzegają w niej tatusia (teściowa) ... jeśli porównać ją i mnie (ze zdjęć w jej wieku) to jesteśmy niemal identyczne! :tak:

Lumbelina śliczny chłopczyk a jaki odstawiony :)
Pabella trzeba przyznać różnica jest ogromna :) Ja jak ostatnio oglądałam zdjęcia mojego synka po urodzeniu i teraz dwoje różnych dzieci :) Dzieciaczki się bardzo zmieniają :).
Katjuszka śliczna pływaczka , w tym kapelusiku wygląda słodko :)
Lokata ja też często słyszę że mały jest cała mama , no i jak ostatnio przejrzałam albumy zobaczyłam zdjęcia z jak byłam w jego wieku to jak dwie krople wody :)

katjusza Natalka się świetnie prezentuje w wodzie :) że tez nie wpadłam na ten pomysł jak były gorące dni, ciągle mówiłam że jest za mała a możne tez było Majkę tak wypluskać...

@ Pabella – Gabrysia jest cudowna, a przede wszystkim pięknie jej w niebieskim!
@Katjusza77 - Witamy w gronie półroczniaków i gratulujemy! Mała to domniemywam przyszła mistrzyni świata w pływaniu? ;-)
@ Spring – faktycznie Kubuś ma piękne spojrzenie i ten kolor… Czasem się zatracam w jego oczyskach. Niestety nadal trochę zezuje, ale moja pediatra twierdzi, że na stabilizację ma jeszcze czas… :-/

@ Wierka, Barbra81, Lokata, Ma_dzi_ulka, Milutek23, Patris29 - Kubuś stroił się z okazji wypędzania diabełka. No i po tym doświadczeniu wiem, że następne dziecko do chrztu pójdzie na własnych nogach. Jak ksiądz przesadzi z polewaniem główki wodą, to ono – zamiast płakać - po prostu sobie pójdzie ;-)

Tak wygladam w spacerowce... P1060603.jpg
Olaf na spacerku....P1060599.jpg

reklama
Do góry