reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia rosnących Marcjaniątek

reklama
Dzięki dziewczyny :-)
rzeczywiście Gabi to niezły śmieszek, non stop się uśmiecha - do każdego, śmieje się ciągle.. no wesołek taki mały.. mało co płacze.
a te zdjęcia ze chrztu ;-)

Przyłapana;-)
001.jpg
tak mocno sie podnosze;-)
201108302981.jpg

Kat zdjęcie jak z reklamówki ;)
Zuzanka pięknie się prezentuje w bryce :)
Wredniak nie mogę wyjść z podziwku jak Gaba się szeroko śmieje, bosko!!
Olcia no proszę jakie fiki miki Golek odstawia ;) i silna bestia!!

Wredniak- Usmiech to ona ma przepiekny!!!! Az nie moge sie zapatrzec bo taki wrecz czarujacy!!!!
Ola- widze ze mala niezle smiga po podlodze:)) slodka!!!!
Kasia- sesja piekna, a oczka to ma boskie!!!!

To i ja pokarze jak mlody zaczyna raczkowac!!!!! przelazl dzis jakies poltora metra i to do mojej komorki:))
P1060581.jpgP1060583.jpg
A tu moje kochane male lobuziaki!!!P1060274.jpg

reklama
ojej, ale Wasze dzieciaczki mają silne rączki, Natka niestety nadal robi samolocik i ryje główką w matę, chyba nie będzie raczkowała.. :no:

madziulka - niezły raczek ;-)

Do góry